Головний секрет у маринаді: фірмовий рецепт м'яса для пікніка від Віталія Борисюка
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Fba775d1fb05a2c21a2d2159b85cec38c.jpg)
У родині Віталія Борисюка та відомої української актриси та телеведучої Ольги Сумської давно відмовилися від фастфкду та віддають перевагу домашній кухні.
«Одна з улюблених страв – куряче філе на грилі», – розповідав Борисюк в ефірі «Корисна програма».
Актор також наголошував, що головний секрет цього простого рецепту для пікніка на природі – особливий соус.
Тож записуйте рецепт, яким ділився Віталій Борисюк. Інгредієнти потрібні такі: куряче філе без шкіри та кісток – 4 шт, оливкова олія – 2 столові ложки, дижонська гірчиця – 2 столові ложки, мед – 1 столова ложка, сік лимона.
Хід приготування такої страви на пікніку досить простий. Курячі грудки необхідно помити, відбити до товщини 1-1.5 см.
Усі інгредієнти для соусу, а саме дижонську гірчицю, мед, оливкову олію та сік чотирьох лимонів змішуємо та змащуємо цим маринадом м'ясо.
Тепер курячі грудки можна відправляти смажитися. М'ясо необхідно обсмажити по 5-7 хвилин із кожного боку до золотистого кольору.
Залишки соусу Віталій Борисюк радив подавати до м'яса у вигляді соусу.
Також, за словами актора, як гарнір до курячих грудок на грилі чудово підійдуть запечені овочі або овочевий салат.