Гороскоп на тиждень 26 серпня-1 вересня для всіх знаків Зодіаку: кохання Овнів, невпевненість Львів та весілля Риб

Гороскоп на тиждень 26 серпня-1 вересня для всіх знаків Зодіаку: кохання Овнів, невпевненість Львів та весілля Риб

Венера стане в опозицію з Нептуном. Цей аспект не найкраще позначиться на взаєминах між людьми, у тому числі й у романтичній сфері.

Наприкінці тижня Венера та Плутон утворюють гармонійний тригон. У цей період успішно йдуть справи, пов'язані із отриманням страховок, спадщини, а також податками та корпоративними грошима.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Рибам потрібно наголосити на ділове та особисте партнерство. Цього тижня активно розвиватиметься співпраця, з'явиться можливість для угод та угод. Можливо, підготовка до весілля чи розвиток ділових партнерських відносин. У понеділок у цих питаннях Рибам не вистачатиме впевненості. Найкраще відкласти всі рішення до вівторка. З вівторка по четвер справи йтимуть найкраще. У п'ятницю та суботу Риби не зможуть порозумітися з партнерами або домовитися про щось з іншою людиною. Причина в тому, що Риби фантазувати, помилятися, не розуміти реальної картини того, що відбувається. Неділя підходить для роздумів на абстрактні теми, філософських роздумів, спілкування в Мережі.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Водоліям у понеділок пощастить у коханні та дружбі. Це день весілля, знайомства з майбутнім супутником життя, порозуміння зі знайомими та відмінної співпраці. Пощастить у укладанні угод та вигідних угод. Незважаючи на це, настрій може бути зіпсований безпідставними страхами та тривогами. Протягом місяця в житті Водоліїв щось зміниться або станеться подія, що хвилює. Це може бути зіткнення з небезпекою, хірургічна вдала операція, отримання кредиту чи спадщини, позбавлення від кредитів та боргів. Щоб у всьому перерахованому не було проблем, потрібно триматися подалі від цих справ у п'ятницю та суботу – ймовірний обман.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Козорогів найбільша подія тижня буде пов'язана із закордоном, іноземцями, деякими духовними істинами, соціальними інститутами або політичними об'єднаннями. У понеділок буде важлива розмова із друзями. З вівторка по четвер з друзями та однодумцями краще не спілкуватися – великий ризик сварки. Натомість вівторок і середу краще присвятити абстрактним роздумам "про вічне", а в четвер зосередитися на роботі. Ділові питання будуть актуальними й у п'ятницю. А ось кінець тижня (з полудня суботи) - саме час для відпочинку серед друзів. Хоча вечір неділі може принести дрібні сварки через дрібниці.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Стрільців тиждень має стати стартовою точкою у кар'єрі. Протягом місяця виповняться багато честолюбних мрій, чи то кар'єрне зростання, працевлаштування, складання іспиту чи перемога в конкурсі. У понеділок Стрільці будуть дезорієнтовані та розгублені, велику роль відіграють вказівки вчителів, начальства, батьків, тобто тих, хто стоїть над Стрільцем. З вівторка можна починати діяти, врахувавши і поради вищих, і власні ідеї, які з'являться разом із впевненістю. Вівторок та середу потрібно максимально присвятити роботі. З четверга до полудня суботи більше часу піде на спілкування із друзями. На вихідних Стрільці будуть замкнені та відгороджені від звичного кола спілкування, але це ненадовго – з понеділка їхня активність зросте.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Скорпіони у понеділок матимуть підтримку від друзів. Це єдиний день тижня, коли жорсткість та натиск принесуть користь, а не шкоду. Якщо оточуючі незадоволені поведінкою Скорпіонів, у понеділок вдасться пояснити їм свою позицію та розповісти про цілі. З вівторка по четвер Скорпіонам нема де розвернутися. Їхня активність не отримає підтримки вищих, а страх посваритися з начальством змусить їх стримувати ініціативу та зволікати. У п'ятницю та першу половину суботи Скорпіони будуть емоційно спустошеними та втомленими. Вони ні в кому не знайдуть розуміння. З полудня суботи все зміниться, у них відкриється друге дихання, вони багато встигнуть. Але треба побоюватися сварок через імпульсивність та травми з необережності.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Терезів у понеділок несподівано здійсниться мрія або відкриються нові перспективи. Їм для цього нічого не потрібно робити - головна роль належить іншим людям. З вівторка по четвер буде складно спілкуватися із друзями. Краще не зустрічатися з однодумцями, не працювати в команді – чи це забере багато сил, чи буде сварка між ними та Терезами. Обставини більше підходять для усамітнення. Краще діяти поодинці, обравши зручний для себе ритм, інакше в п'ятницю та суботу про себе нагадає "скривджене" на неуважність здоров'я. Неділю корисно присвятити матеріальним речам: грошам, покупкам, заробітку.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Дівам у понеділок може зіпсувати настрій невпевненість у собі. Вони будуть сумніватися у своїй зовнішності та поведінці, у тому, як їх сприймають люди, як їх оцінюють, як до них ставляться. Найкраще, якщо Діва знайде співрозмовника, готового її вислуховувати та підбадьорювати, або присвятить день спілкуванню зі стилістами та іміджмейкерами. Потім протягом тижня Діви будуть зацікавлені у спілкуванні та в тому, щоб бути на увазі. Вони вирішуватимуть свої проблеми, у тому числі й ті, що давно накопичилися, на які не було сил та часу. У п'ятницю та суботу не можна домовлятися, підписувати угоди, шукати партнерів: друга сторона буде нещира. Неділя – день для прогулянки, зустрічей зі знайомими, читання, обговорення новин.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Леви у понеділок будуть не впевнені та розгублені у фінансових питаннях. Натомість на них чекають прекрасні нові перспективи у коханні, задоволеннях та турботі про зовнішність. Багато хто порадіє звісткам з-за кордону, а дехто вирушить у поїздку. З вівторка до четверга включно не можна займатися зовнішністю. Крім того, остерігайтеся побутових травм, які можуть пошкодити зовнішність. Напружена домашня обстановка заважатиме миру та гармонії у душі. У п'ятницю та суботу не можна займатися фінансами. Не купуйте нічого великого – обдурять. Не показуйте гроші, якщо не хочете залучити шахраїв. Неділя - день домашнього життя та клопоту по господарству.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ракам доведеться бути активними, рухливими та товариськими, навіть якщо їхній настрій зовсім для цього не підходить. Тиждень принесе спілкування, прогулянки, зустрічі, новини. Раки будуть метушитися, бігати магазинами, оформляти документи, дізнаватися новини. У понеділок Раки будуть особливо примхливими та розгубленими. Їм потрібен хтось, хто допомагатиме їм приймати рішення. Одним краще не ходити за покупками, не звертатися в інстанції, ні про що не домовлятися – Раками маніпулюватимуть, співрозмовники натиснуть на Раків і змусять їх чинити так, як вигідно їм, а не самим Ракам. З четверга до полудня суботи буде більше часу на домашні справи, а решту тижня можна відпочити.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Близнюків тиждень буде присвячений домашньому життю. Багато часу забиратимуть домашні дрібниці. Але, крім них, буде і якась подія, що запам'ятовується. Більшість це буде прийом гостей або сімейне свято. Найкраще організувати його до п'ятниці. Якщо Близнюки збираються зробити щось важливе або хоча б трохи відмінне від повсякденного клопоту, можна бути впевненими - спливуть якісь заплутані, неясні обставини, а люди, задіяні в цій справі, будуть неправильно розуміти один одного. У ці дні небезпечно займатися нерухомістю: продавати і купувати, дивитися квартиру для оренди. У неділю буде ослаблене самопочуття, треба берегти себе.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тельців у понеділок чекає приємний сюрприз удома. Це добрий день, щоб відпочити, запросити гостей, влаштувати сімейне свято. Потім буде складніше: Тільцям захочеться відпочивати, творити, розважатися, робити те, до чого душа лежить. Їм доведеться вирішувати багато домашніх проблем. Можливі конфлікти у ній. Справи, пов'язані з будинком, побутом, нерухомістю, вимагатимуть уваги, але йтимуть важко. Тому Тельцям доведеться обирати – чи вирішувати проблеми, чи відсторонитися від них та відпочивати. Дехто, не знайшовши розуміння вдома, вирушить у гості чи на свято, щоб відпочити. Але це не вирішить проблеми. Краще до п'ятниці вирішити всі питання, а в п'ятницю та у вихідні повеселитися.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Овни у понеділок відчують приплив натхнення та гарного настрою. Вдало відбудуться побачення та інтимні зустрічі, творча робота, розважальні заходи, свята. Багато хто зненацька захопиться новим хобі або раптово закохається. Ті справи, які в понеділок тішили, йтимуть важко. Відносини, які, здавалося, будуть простими та легкими, змусять хвилюватись. Особливу увагу слід приділити здоров'ю. До четверга включно підвищено ризик травм та термінових операцій. У коханні чоловіки-Овни поводитимуться руйнівно, а жінкам треба остерігатися насильства. У п'ятницю та першу половину суботи багато залежить від іншої людини і від того, наскільки Овен вміє домовлятися.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати

Як обрізати абрикос восени, щоб гарно плодоносив: правила щедрого врожаю

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

«Скоро 2 мости у Києві впадуть»: експерт пояснив, для чого потрібен капітальний ремонт

Дрова для опалення: актуальні ціни і які обрати, щоб заощадити

"Хто б міг подумати": Вакарчук зізнався в новому коханні

Відстрочка від мобілізації, від листопада почнуть діяти зміни: спростить процес

Всесвіт шепоче: 9 реальних ознак, що ви збилися зі шляху і займаєтеся не тим, чим повинні

Значно смачніше за звичайну яєчню: швидкий рецепт шакшуки з баклажанами

"Не бійся!" Безугла грубо пожартувала над відомим "кіборгом" та отримала дотепну відповідь

Українцям озвучили тариф на електроенергію у 2025 році: набагато більше, ніж планували