Готуйте на сковороді: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ситного абрикосового пирога

Готуйте на сковороді: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ситного абрикосового пирога

Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова пропонує простий та смачний рецепт лінивого пирога з яблуками та абрикосами, який готується на сковороді.

Інгредієнти:

  • Лаваш - 200 г
  • Яблука - 700 г
  • Абрикоси - 300 г
  • Цукор — 80 г
  • Топленое масло — 50 г
  • Журавлина - 100 г
  • Ванільний цукор — 1 ст.
  • Яйця - 5 шт
  • Сметана 15-20% - 200 г

Приготування:

Лаваш наріжте на трикутні смужки. Яблука очистіть та наріжте тонкими слайсами. Абрикоси розділіть на половинки, видаліть кісточки. У сковороді розтопіть топлене масло і додайте нарізані яблука з цукром. Гасіть на середньому вогні 10-15 хвилин, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

В окремій мисці змішайте яйця, сметану та ванільний цукор до однорідної маси. Змастіть сковороду топленим маслом. Викладіть третину нарізаного лаваша на дно сковороди. Зверху розподіліть усі карамелізовані яблука та полийте третиною заливки.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, зверху викладіть ще один шар лаваша, потім розподіліть абрикоси і журавлину, накрийте останнім шаром лаваша і залийте заливкою, що залишилася.

Накрийте кришкою сковороду і готуйте пиріг на мінімальному вогні 20-25 хвилин. Потім накрийте пергаментним папером пиріг, акуратно переверніть його на кришку і поверніть в сковороду. Готуйте ще 5-10 хвилин, розповідає Мастер Шеф Литвинова.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як зберегти розсаду суниці до весни: експерти дали поради, як правильно підготуватися до зими

Медіум Анна Атаманова розповіла про нового генсека НАТО і перспективи вступу України: «Є якийсь уже прописаний план»

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати

Як обрізати абрикос восени, щоб гарно плодоносив: правила щедрого врожаю

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

«Скоро 2 мости у Києві впадуть»: експерт пояснив, для чого потрібен капітальний ремонт

Дрова для опалення: актуальні ціни і які обрати, щоб заощадити

"Хто б міг подумати": Вакарчук зізнався в новому коханні

Відстрочка від мобілізації, від листопада почнуть діяти зміни: спростить процес

Всесвіт шепоче: 9 реальних ознак, що ви збилися зі шляху і займаєтеся не тим, чим повинні