І не треба возитись: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво здивував рецептом бургерів-суші, просто зробити
На своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував оригінальний рецепт суші бургерів, які поєднують у собі дві популярні страви – суші та бургер. Цей рецепт набагато простіше, ніж крутити роли.
Для приготування знадобляться:
- Рис для суші – 100 г
- Вода - 200 мл
- Рослинна олія – 20 г
- Рисовий оцет – 15 г
- Соус унаги – 40 г
- Лист нори – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Огірок – 1/2 шт.
- Перець чилі – 1/3 шт.
- Авокадо – 1/2 шт.
- Зелена цибуля – 5 г
- Слабосолоний лосось – 70 г
- Майонез – 30 г
- Гострий соус – 5 г
- Соєвий соус – 30 г
Процес приготування:
Рис для суші відварюємо до готовності з додаванням олії. Після варіння заправляємо рис соусом унаги (20 г) та рисовим оцтом, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
На харчову плівку викладаємо лист норі, у середину кладемо половину вареного рису і загортаємо за допомогою плівки, щоб вийшла "булочка". Формуємо другу булочку аналогічним способом. Розрізаємо булочки навпіл, як звичайні бургерні.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, яйце обсмажуємо до готовності. Рибу та авокадо нарізаємо на шматочки, огірок – тонкими слайсами.
Для першого бургера додаємо 20 г соусу унаги, смажене яйце, огірок, авокадо та зелену цибулю. Для другого бургера змішуємо гострий соус із майонезом, додаємо слабосолену рибу та перець чилі.
Подаємо суші бургери разом із соєвим соусом, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.
Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.
Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.