Яйця можна заморожувати, щоб вони зберігалися довше: як правильно підготувати продукт до цього
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F2%2F40a09e39879a41f3d4af0e6e7f59664d.jpg)
Деякі продукти не можна заморожувати. Яйця – одні з них. Однак це цілком реально, їхній термін придатності можна продовжити завдяки низьким температурам.
У морозильній камері сирі яйця можуть зберігатися цілий рік, і при цьому їх смакові якості не загубляться. Однак не поспішайте кидати в морозилку цілу коробку, продукт слід підготувати.
Так, спочатку яйця потрібно розбити в мисці і збити, але не до стану пишної піни. Нам потрібно, щоб білки та жовтки просто з'єдналися. Далі переливаємо в порожній лоток для кубиків льоду і завантажуємо в морозилку. Після цього заморожені кубики можна викласти в пакет на блискавці і закинути назад в камеру. Один кубик – це половина великого яйця.
У морозилці також можна зберігати варені яйця, але їх рекомендуються збовтати перед приготуванням, щоб жовток і білок змішалися.
Раніше ми повідомляли про зелені помідори – це смачно, коли це варення: рецепт солодкої консервації з овочів.