Як приготувати дуже пухкі пампушки до борщу: суперфіналістка "МастерШеф" поділилась рецептом

Як приготувати дуже пухкі пампушки до борщу: суперфіналістка "МастерШеф" поділилась рецептом

Щоб приготувати дуже пухкі пампушки до борщу, важливо правильно просіяти борошно і дати тісту достатньо часу на підхід. Золота хрустка скоринка та ніжний м’якуш зроблять ваш борщ ще смачнішим.

Ольга Рябенко, суперфіналістка 12 сезону "Мастер Шеф" та кулінарна блогерка, поділилася рецептом, як приготувати дуже пухкі пампушки до борщу. Цей духмяний часниковий хлібчик стане чудовим доповненням до вашої національної страви.

Інгредієнти для тіста:

  • 7 г сухих або 21 г живих дріжджів
  • 300 мл теплого молока
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі (без гірки)
  • 50 мл масла або олії
  • 430 г борошна
  • 1 яйце для тіста
  • 1 яйце для змащування

Для часникового соусу:

  • 2−3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. води
  • 2 ст. л. олії
  • Сіль, перець за смаком
  • Кріп

Спосіб приготування:

  1. Щоб приготувати дуже пухкі пампушки до борщу, змішайте всі інгредієнти в мисці або чаші комбайна та ретельно вимісіть тісто.
  2. Перекладіть тісто у змащену олією миску, накрийте і залиште підходити на 1,5 години у тепле місце.
  3. Після того як тісто піднялося, розділіть його на рівні частини відповідного розміру. Сформуйте кульки та викладіть їх у форму. Знову накрийте та дайте підійти ще 30 хвилин у теплому місці.
  4. Коли пампушки підійшли та з’єдналися між собою, змастіть їх яйцем і випікайте при температурі 180°C протягом 20 хвилин. Отримані пампушки будуть дуже пухкі та ідеально підходять до борщу.
  5. Для соусу змішайте всі інгредієнти й змастіть ним гарячі пампушки. Вони вберуть соус і набудуть неповторного смаку та аромату. Тепер ви знаєте, як приготувати дуже пухкі пампушки до борщу, які точно не залишать вас байдужими.

Читайте також:

Що зробити, щоб перець вродив раніше: господар назвав просту "процедуру".

Як позбутися від попелиці за одну обробку: що потрібно терміново зробити.

Коли та як висаджувати помідори у відкритий грунт - секрети досвідчених городників.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Як підготувати грядки під огірки восени: секрети гарного врожаю від досвідчених фермерів

Ароматні стейки з цвітної капусти: суддя "Мастер Шеф" дала простий рецепт

Як зберегти розсаду суниці до весни: експерти дали поради, як правильно підготуватися до зими

Медіум Анна Атаманова розповіла про нового генсека НАТО і перспективи вступу України: «Є якийсь уже прописаний план»

Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному

Як виростити петрушку та кріп у квартирі: головні правила та секрети

Страшніше за токсикоманію: соцмережі заполонив новий смертельний тренд серед підлітків

Українцям відключають ліфти: змушують "скидатися" на нові

Простий хліб на заквасці без замісу: "Мастер Шеф" дав легкий та смачний рецепт

Гроші українським студентам у Польщі: хто і скільки може отримати

Як обрізати абрикос восени, щоб гарно плодоносив: правила щедрого врожаю

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

«Скоро 2 мости у Києві впадуть»: експерт пояснив, для чого потрібен капітальний ремонт

Дрова для опалення: актуальні ціни і які обрати, щоб заощадити

"Хто б міг подумати": Вакарчук зізнався в новому коханні