Як приготувати рамен: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий і бюджетний рецепт
Цього разу незмінний суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачний рамен у домашніх умовах.
Рамен – це традиційна японська страва, головними інгредієнтами якої є локшина та смачний бульйон. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво особливо радить цей рецепт для роматничної вечері без зайвих витрат.
Щоб приготувати смачний і бюджетний рамен, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв такі інгредієнти:
- 1 пачка локшини швидкого приготування (Мівіна або т.п.)
- 500 мл води
- 2 зуб. часнику
- 2-3 пера зеленої цибулі
- 1 ч.л. сушеного перцю чилі (пластівці)
- 100 г вершків
- 2 ст.л. кетчупу
- 2 ст.л. майонезу
- 50 г сиру чеддер (скибочками)
- 100 г консервованої кукурудзи
- 30 г вершкового масла
- за бажанням можна додати кунжут
Мівіну "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво заливає окропом і лишає запарюватися, як завжди.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю, часник натираємо на тертці або також дрібно нарізаємо. На розігрітій пательні з вершковим маслом обсмажуємо цибулю з часником приблизно одну хвилину.
Далі "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає в пательню пластівці перцю чилі, кукурудзу без рідини, вливає вершки, кетчуп та майонез. Добре все перемішуємо.
Запарену мівіну викладаємо в пательню до соусу, перемішуємо, а зверху додаємо слайси сиру, щоб він розплавився.
Готовий рамен із Мівіни перекладаємо на тарілку, прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею та, за бажанням, насінням кунжуту.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.