Як приготувати сирно-гарбузову запіканку: рецепт десерту від "Майстер Шефа" Литвинової
Колишня суддя проекту "Майстер Шеф", кулінарний експерт Тетяна Литвинова поділилася, як приготувати сирно-гарбузову запіканку.
Рецепт запіканки з гарбуза чудово підійде на сніданок, а люблять його навіть діти! Чи не знаєте, що приготувати з гарбуза? Ніжна сирна запіканка з гарбузом - чудове рішення.
Час приготування: 60 хв.
Порції сирно-гарбузову запіканку - 7-8. Складність приготування страви – середня.
Інгредієнти рецепту сирно-гарбузової запіканки: Сир 9% - 500 гр Гарбуз - 600 гр Мед - 70 гр Журавлина сушена - 100 гр Яйця - 3 шт Крохмаль - 40 гр Цедра апельсина - 1 шт Сметана - 100 гр. Сіль - 0,5 ч.л. Запікати при температурі 150-160 градусів, 1 годину.
Як приготувати сирно-гарбузову запіканку:
Сир для сирно-гарбузової запіканки потрібен 9%, ми збиваємо його разом з яйцями блендером.
Консистенція нам потрібна однорідна, блендер чудово справляється з цим завданням.
Попередньо приготуємо гарбуз, він запікався не в духовці, а в каструльці з невеликою кількістю води, тому що виділити вологу.
Обов'язково натираємо цедру апельсина безпосередньо в тісто або гарбузовий крем.
Можна цукор додати, але Тетяна Литвинова додає мед у цю запіканку.
Запіканка в духовці проведе одну годину мінімум за температури 150-160 градусів.
серединка у вас буде дуже такою ніжною, живою, але нічого страшного, дайте їй охолонути і при нарізанні вона у вас не розтікатиметься і візьме щільність.
Читайте також: