Як приготувати сорбет з полуниці та персиків: зірка "МастерШеф" Ярославський показав свій рецепт

Як приготувати сорбет з полуниці та персиків: зірка "МастерШеф" Ярославський показав свій рецепт

Спробуйте приготувати сорбет з полуниці та персиків — це комбінація, яка створює справжній вибух смаку. Володимир Ярославський радить, що цей десерт чудово зберігається до місяця у закритому контейнері, тож ви можете приготувати сорбет з полуниці та персиків і насолоджуватися ним протягом тривалого часу.

У сезон персиків і полуниць ви маєте чудову можливість приготувати сорбет з полуниці та персиків. Просто витратьте пів години на приготування цього смачного і корисного десерту для себе та близьких. Якщо вам хочеться ще один домашній святковий десерт, спробуйте легкий брауні-ескімо з вишнями від шефа Алекса Якутова або просте шоколадне морозиво за британським рецептом.

Щоб досягти ідеальної текстури, приготування сорбету з полуниці та персиків потребує регулярного перемішування кожні три години під час заморожування.

Інгредієнти на 5 порцій:

  • Персики — 1 кг
  • Полуниця — 500 г
  • Цукор — 150 г
  • Пектин — 11 г
  • Лимонний сік — 25 мл

Приготування:

  1. Бланшуйте персики в окропі близько 45 секунд, а потім охолодіть їх у воді з льодом. Очистіть від шкірки.
  2. Полуницю промийте, видаліть хвостики, подрібніть блендером і додайте лимонний сік. Пюре помістіть на вогонь, додайте цукор, попередньо змішаний з пектином.
  3. Підігрівайте суміш, помішуючи, до кипіння. Варіть ще одну хвилину.
  4. Додайте дольки персиків і продовжуйте нагрівати до кипіння. Тримайте на вогні 3-4 хвилини.
  5. Перебийте суміш до однорідності, при необхідності додайте ще цукру або лимонного соку. Дайте охолонути.
  6. Перелийте масу в контейнер і помістіть у морозильник на 6-7 годин. Кожні 3-4 години перемішуйте сорбет з полуниці та персиків для досягнення бажаної текстури.

Читайте також:

Це смачніше, ніж окрошка: зірка "Мастер Шеф" дала простий рецепт холодного супу

Ідеальне поєднання: рецепт оригінального салату з морквою по-корейськи та грибами

Готуйте з різними начинками: простий рецепт галети від переможниці "Мастер Шеф" Глінської

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українцям роздають сім-карти нового мобільного оператора: як зміниться якість зв'язку

Електроенергія в опалювальний сезон: як знизити витрати на комуналку

BBC підрахувало число втрат елітних військ РФ у Вугледарі

Значного підвищення очікувати не варто: українцям розповіли, скільки складе індексація пенсій в 2025 році

Незабаром на екранах: "Крик 7" та його непроста дорога до релізу

Чим володіє "слуга народу" та керівниця МСЕК Тетяна Крупа, яку спіймали на корупції: розслідування журналістів

Обікрала 95-літню бабусю: в Одесі судили шахрайку, яка видавала себе за лікаря

Правила мобілізації змінюються: до ТЦК підуть 17-річні юнаки

Допомога з фейковою інвалідністю: у Харкові викрили нову схему для ухилянтів

Простий рецепт найсмачнішого грибного паштету: як здивувати гостей за столом

Газ більше не з'їдатиме бюджет: як зменшити споживання вдома

Помилка нового прем'єр-міністра Британії, - військовий експертпро відсутність дозволу на удари Storm Shadow по рф

Від 1200 до 2500 грн: українцям виплатять одноразову допомогу

Атака по аеродрому Борисоглібськ в РФ: у мережі показали нові супутникові кадри

Ціни в Україні будуть "стрибати": з'явився прогноз на вартість продуктів, долару та пального в жовтні