Як смачно приготувати картоплю: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт
Цього разу суддя проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати смачну та ароматну картоплю на вогні.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив скористатися тим, що погода продовжує балувати українців теплом, вибрався на природу та приготував картоплю на мангалі.
Для цього рецепту на одну порцію "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використав такі інгредієнти:
- картопля - 2 шт. невеликого розміру
- копчена грудинка чи бекон - 100 г
- сіль, мелений перець, копчена паприка, сухий часник - за смаком
Копчену грудинку суддя "Мастер Шеф" нарізав на шматочки та приправив сіллю, перцем, копченою паприкою та сушеним часником. А картоплю Ектор Хіменес-Браво нарізав кільцями-слайсами.
На шампур нанизуємо почергово картоплю та бекон, шоб у нас вийшли дві картоплинки. Загортаємо в щільну фольгу та запікаємо на мангалі до готовності картоплі.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що по часу запікати картоплю треба приблизно від 20 до 45 хвилин – це залежить від жару, а потім розгортаємо, змащуємо картоплю олією та смажимо без фольги на відкритому вогні ще 10 хвилин до апетитної румʼяної скоринки.
Судя "Мастер Шеф" додав, що фольга зберігає тепло та рівномірно готує страву на мангалі, тому за цим рецептом картопля виходить мʼякою всередині та румʼяною зовні, а також дуже ароматною.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.