Як смачно приготувати цвітну капусту: переможець "Мастер Шеф" дав простий рецепт
Цього разу переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський (Пава) на своїй сторінці в Instagram показав, як смачно приготувати цвітну капусту.
Стейки з цвітної капути виходять дуже ніжними та смачними, а готуються дуже просто та швидко.
Щоб приготувати смачні стейки з цвітної капусти, переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- цвітна капуста
- олія оливкова - 3 ст.л.
- копчена паприка - 0.5 ч.л.
- часник - 1 зуб.
- твердий сир - 100 г
- сіль і мелений перець - за смаком
- зелена цибуля - для подачі
Головку цвітної капусти "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський нарізає на стейки товщиною приблизно 2 см.
Для заправки змішуємо оливкову олію, копчену паприку, натертий або вичавлений через прес часник, сіль і мелений перець за смаком.
Стейки з цвітної капусти викладаємо на деко, застелене пергаментом, і змащуємо ароматною сумішшю.
Відправляємо стейки в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин. Після цього "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський дістає їх, зверху натирає твердий сир і відправляє в духовку ще приблизно на три хвилини.
При подачі посипаємо стейки з цвітної капусти дрібно нарізаною зеленою цибулькою і можна насолоджуватися.
"Смакуйте вдень та вночі, дівчата, цей рецепт для вас", – відзначив "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський.