Яке круте поєднання: фіналіст "Мастер Шеф" дав рецепт смачнющого салату без майонезу на Новий рік
На своїй сторінці в Instagram фіналіст "Мастер Шеф" Микола Люлько показав, як приготувати оригінальний салат із мандаринами, буряком і сиром. Це неймовірне поєднання смаків, яке не варто забивати майонезом, а просто доповнимо легкою та смачною заправкою з двох інгредієнтів.
Спершу "Мастер Шеф" Микола Люлько запікає буряк. Для цього беремо:
- буряк – 1 шт.
- сіль – 1 г
- розмарин – 1 гілочка
- оливкова олія – 10 г
- бальзамічний оцет – 10 г
До буряка "Мастер Шеф" Микола Люлько додає всі інгредієнти, загортає його в фольгу та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою. Запечений буряк чистимо від шкірки та нарізаємо невеликими кубиками.
На другому етапі приготування "Мастер Шеф" Микола Люлько додає такі інгредієнти:
- мандарини – 3 шт. (дольки можна почистити від шкірки, але це не обовʼязково)
- мікс салату – 120 г
- горіхи (будь-які) – 60 г
- сир – 150 г
У кінці готуємо заправку та додаємо її до салату:
- бальзамічний оцет – 20 г
- оливкова олія – 20 г
Українці оцінили рецепт оригінального новорічного салату від зірки "Мастер Шеф":
"Яке круте поєднання , всі мої улюблені смаки , обов’язково приготую 😍❤️🔥дякуюю за рецептик 😍❤️";
"Супер! Обов'язково приготую на Новий рік! Дякую!";
"як же смачно Ви його їсте. Всі продукти, які я люблю😋. Обов’язково приготую 😍";
"Незвично, але треба спробувати".