Якщо вам мало місця на кухні, то ви наробили лиха: що потрібно викинути вже зараз
Іноді ваша кухня може виглядати неохайно, навіть незважаючи на те, що ви приділяєте багато часу на її прибирання.
Найчастіше така ситуація відбувається через те, що на кухні часто накопичуються справді непотрібні речі. Вони створюють безлад, який не тільки псує зовнішній вигляд, а й значно скорочує простір.
1. ПОСУД
Звичка купувати посуд, яким користуються час від часу, заважає використовувати місце за призначенням. Можливо, що в шафках зберігається посуд, що не сподобався, що залишився в одиничних примірниках з подарованого набору, або просто дорогий на згадку.
2. НАЧИНКА
"Чарівні" терки, "суперкомбайни" та інше рекламне начиння, що не виправдало своєї довіри, зазвичай стоїть і чекає, що колись вона стане в нагоді. Адже якби не ці гаджети, то місця в шафі було б більше.
3. ВАЗИ І СТРАВИ
Вони також крадуть вільний простір і використовуються кілька разів на рік. Викидати їх не слід, але потрібно пошукати інше місце.
4. КУЛІНАРНІ ІНГРЕДІЄНТИ
Можливо, що в якомусь році господиня вирішила приготувати вишукану страву, для чого їй знадобився не менш вишуканий набір спецій. З того часу спеції можуть стояти незатребуваними і чекати на появу в скарбничці нових оригінальних рецептів.
5. УПАКОВКА
Це не лише легендарні пакетики з пакетиками, а й картонні коробочки та пластикові відра від майонезу.
6. ПРОДУКТИ
І, звісно, треба вчасно розлучитися із продуктами, які ніхто не захотів з'їсти. Це можуть бути сухарі, хлібці, дуже корисні мюслі та інші страви категорії ПП.
7. ПОБУТОВА ХІМІЯ
Якщо ці баночки стоять у шафці під мийкою та їх ніхто не бачить, це не означає, що вони нікому не заважають. Часто про засоб, що не сподобався, господиня забуває, купує ще один і незабаром у шафці насилу вміщується відро для сміття.
Раніше ми повідомляли про 7 правил виживання в аномальну спеку: лікарка розповіла, як уберегти здоров'я.