Якщо ви любите печінковий торт, то кабачковий сподобається ще більше: унікальний рецепт закуски
Практично всі кулінари знайомі з рецептом печінкового торта, що готується з м'ясних коржів, з овочевою начинкою або майонезом.
Однак ми пропонуємо зробити таку чудову закуску з кабачка, оскільки сезон все ще продовжується.
В основі все ті ж коржики, проте кабачкові, а не печінкові. Виходить дуже ніжний і легкий смак, зокрема завдяки плавленому сирку.
Інгредієнти:
- кабачок - 1 кг.
- олія соняшникова — для обсмажування
- борошно пшеничне – 1 ст. л.
- перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
- сіль - 1 ч. л.
- яйця курячі – 3 шт.
- майонез – 150 грн.
- сир плавлений – 200 гр.
- кріп свіжий – половина пучка
- часник - 3 зубчики
Як приготувати торт:
- Очистити кабачки від шкірки та натерти на тертці з великими отворами. З'єднати кабачки, яйця, борошно, сіль та перець. Добре перемішати.
- На гарячій сковороді з маслом обсмажити з обох боків коржі, розрівнюючи їх по всій площі сковороди. Залежно від діаметра сковороди, має вийти 6-8 коржів.
- Приступаємо до приготування начинки: натерти плавлені сирки та з'єднати з майонезом, очищеним та пропущеним через часник часником та нарізаним кропом.
- Кожен кабачковий корж змастити начинкою, формуючи торт. Можна одразу подавати на стіл, прикрасивши зеленню зверху.
Раніше ми повідомляли про дуже ароматне варення з аличі з вином: рецепт, який точно не дасть нудьгувати взимку. На готування піде лише близько 30 хвилин.
Поділитися сюжетом