Яскравий і соковитий мандариновий чізкейк: за цим рецептом вийде, як треба

Яскравий і соковитий мандариновий чізкейк: за цим рецептом вийде, як треба

Мандариновий чізкейк виглядає дуже ефектно і за смаком схожий на ніжний сирний пиріг. Цей десерт приголомшить, як членів родини, так і найвибагливіших гостей.

Одним з рецептів мандаринового чізкейку поділилася авторка кулінарного каналу «Іra.Ipelekh».

«Ідеальне поєднання смаку соковитих солодких мандарин, вершкової сирної начинки та ніжної пісочної основи в справжньому зимовому десерті, який чудово пасуватиме до святкового столу», - зазначила фудблогерка.

На форму 20-22 см знадобляться наступні інгредієнти: 400 гр пісочного печива, 150 гр вершкового масла; Сирна начинка - 700 гр кисломолочного сиру, 100 гр цукру, 40 гр вершкового масла, сік і цедра із 1/2 лимону, 100 мл вершків, 70 гр сметани, 2 ст л кукурудзяного крохмалю; Мандариновий шар - 6-7 мандаринів (щоб вийшло 250-300 мл соку), 50 гр цукру, 15 гр желатину + 50 мл води.

Мандариновий чізкейк.

Починаємо готувати мандариновий чізкейк з основи. Для цього необхідно подрібнити до крошки блендером чи скалкою печиво, додати розтоплене вершкове масло, перемішати та викласти у форму, формуючи бортики.

Наступний крок – готуємо сирну начинку.

Необхідно сир з‘єднати із цукром та пробити блендером, додати масло, сік і цедру із лимону, вершки, сметану, перемішати акуратно вінчиком. Потім треба додати крохмаль та ще раз добре перемішати.

Далі слід вилити сирну начинку на основу і пекти у розігрітій духовці до 150 градусів 1,5 год.

«Паралельно бажано поставити ємність із водою - тоді чізкейк вийде особливо ніжним, не буде дуже підніматися і не потріскається», - поділилася кулінар секретом щодо приготування мандаринового чізкейку.

Мандариновий чізкейк.

Готуємо желатиновий шар.

«Желатин залити гарячою водою та залишити на 15 хв. Далі розтопити в мікрохвильовці або на паровій бані. З мандаринів вичавити сік (можна збити блендером і перетерти через сито). Додати цукор, варити до закипання. Додати желатин, мішати до його повного розчинення», - розповіла фудблогерка про хід приготування.

Фінальний крок – на чізкейк, що охолонув, вилити мандариновий шар.

Готовий чізкейк поставити до холодильника мінімум на 2 год, а ще краще на ніч.

Просто геніально - шеф-кухар показала рецепт смачних лінивих вареників.

З карамельною скоринкою - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт ідеального чізкейку.

Ольга Сумська показала, як без борошна і цукру спекти незвичайній пиріг: допомже лише один інгредієнт.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Доктор Комаровський назвав причину червоних очей: як із цим боротися

Відстрочка від мобілізації: як уникнути помилок при подачі документів

Непід'ємні суми: скільки коштуватимуть соціальні послуги у 2024 році

Фаршировані буряки: оригінальна страва з м'ясною начинкою від "Мастер Шефа"

Різдво та Водохреща: Україна святкуватиме за новими датами

Шкільними прогулами зацікавиться поліція: термін значно скоротили

Зеленський розкритикував економічне бронювання: не може бути справедливим

Куди не можна їхати 21 жовтня і які слова потрібно прочитати 9 разів: прикмети та заборони на Іларіона

Гороскоп для всіх зодіаків на 21 жовтня: астрологи розповіли, кому слід приділити увагу фінансам

Масові облави ТЦК триватимуть: будуть стимулювати громадян

Ароматний пиріг з ванільним кремом та ягідною начинкою: популярний рецепт

Як зберегти врожай капусти до весни: господині поділилися метода

Ніжні шведські булочки: як зробити вдома швидко та без проблем

Як захистити урожай і оселю від гризунів: найкращі методи городників

Відмивання грошей через інтернет: ПриватБанк залишає клієнтів без захисту