Ідеальна глазур для паски: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав найпростіший рецепт

Ідеальна глазур для паски: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво показав найпростіший рецепт

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати найпростішу глазур для паски на основі згущеного молока.

Глазур для паски за цим рецептом виходить неймовірно смачною, красивою, не липне, готується максимально просто та швидко.⠀

Для приготування такої глазурі на паску "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере лише два інгредієнти:

  • згущене молоко – 130 г
  • сухе молоко – 60 г

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво спочатку просіює сухе молоко, а потім додає його до згущеного молока та просто перемішує до однорідності. Наносити таку глазур можна на ще теплі пасочки.

Раніше переможниця дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна показала свій рецепт ідеальної глазурі на паску. Для її приготування нам знадобиться 1 яєчний білок, 50 г цукру, 1 г желатину (замочуємо його в 5 г води), а також 1/4 ч.л. лимонного соку.

Цукор разом із білком зірка "Мастер Шеф" прогріває на паровій бані до повного розчинення цукру. Після цього знімаємо суміш з парової бані та збиваємо її міксером, збільшуючи поступово швидкість, щоб вона стала білою та глянцевою.

У кінці додаємо замочений та прогрітий желатин, лимонний сік і збиваємо глазур іще кілька хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Стало відомо про виведення двох ворожих кораблів з "Калібрами" у Чорне море

ТЦК дали ухилянтам три місяці: все можна виправити

Тариф на газ в Україні можуть підвищити лише в одному випадку: названо терміни

Гібрид Stardew Valley і Skyrim: розробники всесвітньо відомих студій створили нову "бродилку"

Українця відправили на фронт наступного дня після оновлення даних: за 2 години вже потрапив під обстріл

Потужна магнітна буря затягнеться на весь тиждень: озвучено небезпечні дати з 14 по 20 жовтня

Українець "під кайфом" спробував втекти від копів на авто, і зателефонував до поліції: все, як у GTA

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської