Ідеальна закуска: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт хрустких картопляно-сирних паличок
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2Ff2ecb9f08f5521ece9f499ac969bb470.jpg)
Цього разу на своїй сторінці в Instagram "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська показала, як приготувати хрусткі сирно-картопляні палички. Подавати їх найкраще зі сметанним соусом.
"Без фритюру та великої кількості олії. Це дуже просто та надзвичайно смачно.🥰 Обов’язково спробуйте!", — радить "Мастер Шеф" Глінська.
Для цього рецепту "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти (у розрахунку приблизно на 30 паличок):
- 700 відвареної картоплі
- 2 яйця
- 50 г кукурудзяного крохмалю
- 200 г бринзи
- сіль
- зелень (кріп, петрушка)
- 50 г вершкового масла
Картоплю "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська відварює в солоній воді, охолоджує та натирає на дрібній тертці. Бринзу також дрібно натираємо.
Змішуємо натерту картоплю з бринзою, подрібненою зеленню, яйцями, кукурудзяним крохмалем і замішуємо тісто. За необхідності додаємо сіль.
Далі "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська змащує руки вершковим маслом, бере трохи тіста (приблизно столову ложку) та формує палички діаметром 1 см і довжиною 10 см.
Викладаємо палички на деко, застелене пергаментом, змащуємо їх залишком розтопленого вершкового масла та ставимо випікатися при 200 градусах 25-30 хвилин.
Готові сирно-картопляні палички подаємо гарячими разом зі сметанним соусом.