Ідеальне поєднання: рецепт оригінального салату з морквою по-корейськи та грибами
Цього разу у себе в Instagram кулінарна блогерка Юлія Мікуліч поділилася рецептом оригінального салату з маринованими грибами та морквою по-корейськи.⠀
"Додала курку, бо курка та гриби це завжди смачно. Кукурудза для солодкості, морква по-корейськи для доповнення смаку, яйця для ніжності, цибуля - бо люблю цибулю і додаю її до всіх салатів", – розповіла кулінар.
Для приготування салату нам знадобляться такі інгредієнти:
- гриби мариновані (рецепт від зірки "Мастер Шеф" можна знайти тут) - 160 г
- яйця - 4 шт.
- філе куряче - 350 г (в готовому вигляді)
- кукурудза консервована або варена - 150 г
- морква по-корейськи (рецепт тут) - 130 г
- цибуля - 150 г
- майонез для заправки (можна приготувати домашній за рецептом судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво)
Яйця відварюємо круто. Куряче філе солимо, перчимо, додаємо паприку, соєвий соус і або обсмажуємо на сковорідці до готовності, або запікаємо в мультипічці чи духовці.
Нарізаємо варені яйця, мариновані гриби, смажену курку та цибулю та змішуємо всі інгредієнти в мисці. Додаємо моркву по-корейськи, заправляємо салат майонезом і перемішуємо. За необхідності додаємо ще сіль та/або мелений перець.
Перед подачею блогерка радить дати салату постояти трохи в холодильнику.