Ідеальне тісто і ніжна начинка: Хіменес-Браво поділився рецептом млинців, які всім сподобаються
Такі млинці, впевнений ресторатор Ектор Хіменес-Браво, смакуватимуть всім без виключення.
Ба більше – вони навіть можуть здивувати. Адже їх секрет не тільки у начинці, а й у кольорі.
Млинці за рецептом судді «Мастер Шеф» виходять ніжно зеленього кольору.
І для приготування млинців потрібні такі інгредієнти: яйця – 2 шт, шпинат – 50 г, сіль – 2 г, перець – 1 г, борошно – 30 г, олія – 30 мл, молоко – 80 мл, крем-мир - 50 г, помідор – 40 г, авокадо – 1 шт, рукола – 20 г.
Хід приготування млинці за рецептом Хіменеса-Браво наступний: в стакан розбиваємо яйця, додаємо шпинат, сіль, перець, олію, борошно і молоко.
Рецепт млинців.
Ретельно всі інгредієнти перебиваємо до однорідної консистенції.
«Смажити млинці на добре розігрітій пательні, по 40 секунд з кожного боку», - розповів Хіменес-Браво про хід приготування на своїй сторінці в Інстаграм.
Готовий млинець розрізаємо від середини та розділяємо умовно на 4 частини. На кожну частину викладаємо начинку: крем-сир, помідор, авокадо і руколу.
Рецепт млинців.
Також, каже ресторатор, такі млинці чудово смакуватимуть з солоним лососем.
Зазначимо, що шпинат містить вітаміни С, A, B1, В2, B6, РР, Р, Е, D2, К. Також він він багатий на мінеральні речовини, такі як залізо, калій, цинк, магній, кальцій.
Шпинат, зокрема, дуже корисний при одужанні після хвороб.
При приготуванні млинців шпинат також використовують у якості начинки.
Салат "Цезар" за 15 хвилин: переможниця "Мастер Шеф" дала швидкий рецепт.
Ресторанний омлет на сніданок: Хіменес-Браво розкрив рецепт.
Буде значно смачнішою, ніж з магазину: Клопотенко показав, як швидко засолити рибу.