Ідеальний перекус: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт морквяних оладок з домашнім соусом
![Ідеальний перекус: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт морквяних оладок з домашнім соусом Ідеальний перекус: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт морквяних оладок з домашнім соусом](https://thumbor.scandalist.com.ua/blNCAZ1u39orW2esPMtgAS0xtg0=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F7fc4416b20afb923164b9b6a9416ace0.jpg)
Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська запропонувала зробити смачні та несолодкі оладки, які добре підходять для сніданку та можуть замінити перекус за бажання.
Інгредієнти:
Для морквяних оладок:
- 1 велика морква
- Зелень (кріп, петрушка) – за смаком
- 1 яйце
- Олія для смаження
Для соусу дзадзіки:
- 1/2 чашки грецького йогурту
- 1/2 огірка, дрібно нарізаного
- 1 столова ложка свіжого соку лимона
- 1 столова ложка дрібно нарізаної зелені (кріп, м'ята, петрушка)
- 1 столова ложка каперсів (за бажанням)
- 1 чайна ложка приправ, кмину
- Сіль та перець за смаком
Приготування морквяних оладок:
Очистіть моркву та натріть її на дрібній тертці. Ви також можете нарізати зелень, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська. У великій мисці змішайте терту моркву, зелень та яйце до утворення однорідної маси.
Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії.
Формуйте оладки з отриманої маси та обсмажуйте їх на сковороді з обох боків до золотистого кольору та готовності усередині.
Після смаження викладіть оладки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, додає "Майстер Шеф" Мартиновська.
Приготування соусу дзадзіки:
У невеликій мисці змішайте грецький йогурт, дрібно нарізаний огірок, свіжий сік лимона, дрібно нарізану зелень, каперси і мелену зіру.
Приправте соус сіллю та перцем до смаку. Перемішайте, щоб усі інгредієнти поступово з'єдналися.
"Мастер Шеф" Мартиновська додала, дайте соусу настоятися в холодильнику протягом 10-15 хвилин перед подачею. Це допоможе всім смакам поєднатися.