Ідеальний сніданок із лавашу: прості рецепти від переможниці "Зважені та щасливі"
Зірка проєкту "Зважені та щасливі", популярна блогерка-дієтолог Юлія Науменко поділилася рецептами трьох смачних ролів із лавашу для сніданку.
Переможниця "Зважені та щасливі" пропонує такі варіанти для сніданку: рол із авокадо, овочевий рол із крем-сиром і рол із тунцем і овочами.
Для приготування ролу з авокадо переможниця "Зважені та щасливі" Юлія Науменко бере такі інгредієнти:
- тунець у власному соку - 50 г
- авокадо - 50 г
- лаваш - 20 г
- листя салату - 20 г
- твердий сир жирністю до 30% - 20 г
- крапелька гірчиці
- часник - 1 зубчик (або можна без нього)
Авокадо розминаємо виделкою, додаємо тунець, трохи рідини з тунця для соковитості, вичавлений зубчик часнику, гірчицю та добре все перемішуємо. На лаваш викладаємо листя салату, намазку з тунця та авокадо, натираємо сир і загортаємо в рулетик.
Для овочевого ролу з крем-сиром зірка "Зважені та щасливі" використовує:
- лаваш - 30 г
- крем-сир - 30 г
- листя салату - 30 г
- огірок - 50 г
- яйце (варене) - 1 шт.
- помідор - 50 г
- авокадо - 30 г
Лаваш змащуємо крем-сиром, викладаємо тонко нарізані огірок, авокадо, яйце, помідор, додаємо листя салату та загортаємо все в щільний рулет.
Щоб приготувати рол із тунцем і овочами, переможниця "Зважені та щасливі" бере:
- лаваш - 40 г
- кукурудза - 50 г
- огірок - 50 г
- листя салату - 20 г
- тунець у власному соку - 50 г
- крем-сир - 20 г
На лаваш викладаємо листя салату, змащуємо крем-сиром, додаємо варену кукурудзу, тонко нарізаний огірок, тунець, загортаємо в рулет і підсушуємо його на пательні, змащеній олією.