Із секретним соусом: Юлія Саніна розкрила свій фірмовий рецепт оладок, які тануть у роті

Із секретним соусом: Юлія Саніна розкрила свій фірмовий рецепт оладок, які тануть у роті

За рецептом Юлії Саніної оладки готуються з гарбуза, пише Politeka.net.

«Готую я рідко, але кажуть, що смачно», - поділилася Юлія Саніна в студії «Сніданок з 1+1».

Для приготування страви Оладки з гарбуза з секретним соусом за рецептом Юлії Саніної знадобляться такі інгредієнти: гарбуз 350 г, часник – 3 зубки, кріп, 1 яйце, 1 жовток, соняшникове насіння, твердий сир, три столові ложки борошна, сіль і перець за смаком, оливкова олія 1 ст. ложка, 100 г несолодкого йогурту, гірчиця 1 столова ложка, 1 столова ложка лимонного соку.

Починаємо з гарбуза і часнику.

«Я люблю часник різати, а не натирати, тому що мені подобається відчувати шматочки і внас немає такої задачі зробити однорідну кашицу», - каже Юлія Саніна.

Гарбуз натираємо, кріп ріжемо.

Потертий гарбуз викладаємо у миску, висипаємо кріп, а також вбиваємо одне яйце ціле і туди ж відправляємо жовточок зі ще одного яйця. Також додаємо соняшникове насіння, три столові ложки борошна, дрібку солі і чорного перцю.

Беремо сир – нарізаємо 100 г. кубиками

«Ми сир додамо вже в оладки, коли вони будуть на пательні», - каже Юлія Саніна.

Суміш для приготування оладок за рецептом Юлія Саніної перемішуємо.

На розігріту пателнью з олією викладаємо ложкою смажитись оладки з гарбуза.

«Поки вони ще трохи сирі встромляємо у кожну оладку шматочок сиру, всередину. Обсмажуємо по п’ять хвилин з кожної сторони», - розповідає солістка The Hardkiss про хід приготування оладок з гарбуза, які виходять схожими на сонечка.

Готуємо соус до оладок.

Беремо оливкову олію і додаємо несолодкий йогурт 100 г. він повинен бути густим і несолодким.

«Його ще називають грецьким», - каже Юлія Саніна. Також у соус додаємо три столові ложки потертого сиру, гірчицю, столову ложку лимонного соку і трохи солі.

Найкраще інгредієнти для соусу перемішати у блендері, щоб вийшла однорідна маса.

От і все, оладки з гарбуза за рецептом Юлії Саніної можна подавати до столу!

Поділитися сюжетом

Останні новини

Вигадати порох чи вийти з війни: експерт розповів, що відбувається на фронті

300 млн доларів давалося Афганістану на день, - Гаррі Табах про недостатню допомогу Україні від США

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Боєць батальйону "Скала" самотужки відбив ворожий штурм: ЗСУ показали ефектне відео

"Цього просто ніхто не бачить": військовий вказав на головну проблему МСЕК та ВЛК

Гладкого звільнили зі штабу командування Сил безпілотних систем: хто стане наступником

Українських музикантів LATEXFAUNA "засипали" білизною

Секрет ідеального тіста для піци: шеф-кухар поділилася фірмовим рецептом

Три дні на відповідь: що мають робити військовозобов'язані

Стало відомо, хто може очолити Офіс генпрокурора України

Астрологи назвали знаки зодіаку, які не дадуть сісти собі на шию: вони відразу помітять маніпуляції

Поштове листування стане дорогим задоволенням: Укрпошта піднімає тарифи на низку послуг

Нові правила отримання відстрочки від мобілізації: чекають ретельні перевірки

ЄС затвердив передачу російських грошей Україні: які суми дадуть країни

ВГО «Асоціація платників податків України» проведено церемонію нагородження переможців Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінний платник податків - 2023»