Хороший варіант до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт швидкого яблучного пирога
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F9752860a030e5c235bb8e3f7de3aa603.jpg)
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як найкраще готувати яблучний пиріг, щоб той вийшов із невеликою кислинкою та мав м'який цукровий присмак.
Інгредієнти:
- 800 г яблук
- 2 яйця
- 50 г цукру
- 100 г молока
- 30 г вершкового масла
- 70 г пшеничного борошна
- 10 г ванільного цукру
- 0,5 ч.л. рік
- 1 ч. л. розпушувача
- 80 г волоських горіхів
Приготування:
Помийте яблука, очистіть від шкірки, виріжте серцевину і наріжте тонкими слайсами, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Збийте яйця з цукром, сіллю та ванільним цукром до утворення піни. Додайте розтоплене вершкове масло та молоко.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, змішайте розпушувач з борошном і поступово додайте в рідку масу, збиваючи до отримання однорідного тіста.
Додайте нарізані яблука в тісто і акуратно перемішайте.
Викладіть тісто з яблуками у форму та відправте в розігріту до 180-190 градусів духовку на 30 хвилин.
Подрібніть волоські горіхи і посипте ними пиріг. Продовжуйте запікати ще 20 хвилин, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Дайте пиріг трохи охолонути і подавайте. Можна подавати із солоною карамеллю.