Хороший варіант до чаю: "Мастер Шеф" Литвинова поділилася секретами приготування швидкої ватрушки
Зірка кулінарного шоу "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, що потрібно для ідеальної лінивої ватрушки. Кулінар поділилася у соціальній мережі також секретами приготування без довгої підготовки для випікання.
Для тесту:
- 2 яйця
- 100 г цукру
- дрібка солі
- 65 г соняшникової олії
- 50 г молока
- 130 г борошна
- 7 г розпушувача
Для начинки:
- 250 г сиру (9%)
- 70 г цукру
- 15 г крохмалю
- 1 яйце
Збийте яйця з|із| цукром до утворення піни. Додайте молоко та соняшникову олію. Поступово додайте змішані сухі інгредієнти (борошно, сіль, розпушувач) та ретельно перемішайте до отримання однорідного тіста, ділиться "Майстер Шеф" Литвинова.
Викладіть тісто у форму, попередньо застелену пергаментом.
Для начинки збийте сир, цукор, крохмаль та яйце до отримання однорідної маси. Покладіть начинку в кондитерський мішок.
"Майстер Шеф" Литвинова додає, видавіть сирну начинку вздовж периметру тесту та по центру, як показано на відео. Робіть це повільно та рівномірно, щоб начинка розподілилася рівномірно.
Випікайте у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин, радить "Майстер Шеф" Литвинова.