Хрустка і пікантна, як квашена капуста: рецепт маринованої редиски, який варто спробувати

Хрустка і пікантна, як квашена капуста: рецепт маринованої редиски, який варто спробувати

Маринована редиска – чудова закуска, яка відрізняється хрусткою текстурою і пікантним смаком. Особливо вона сподобаєтсья тим, хто обожнює квашену капусту і мариновані огірочки.

Рецептом маринованої редиски поділилася блогерка Катерина Мазурець.

«Плюс цього рецепту, що можна зробити одну банку на пробу, якщо зайде то на наступний рік поставити на потік. Бо шо? Бо в кожного свій смак і навіть один продукт комусь добре комусь ні», - зазначила блогерка.

Рецепт маринованої редиски.

Інгредієнти потрібні наступні: редиска, лавровий лист 1 шт. в банку, часник 2 зубчика в банку, перець духм’яний по 3 шт в банку, перець горошок 4 шт в банку.

Для маринаду необхідні (на 1 літр води) – цукор 3 ст. л, сіль 2 ст. л - все без гірки, а також оцет 9% 60 мл.

Хід приготування маринованої редиски наступний: в банки викладаємо інгредієнти і заливаємо окропом. Даємо постояти 5 хвилин і зливаємо. Так необхідно зробити три рази.

«Третій раз зливаємо в кастрюлю, доводимо за допомогою кип’ятку щоб була літра розчину. На кожну літру додаємо все як на відео і даємо покипіти 3-4 хвилини. Вимикаєм і додаєм оцет. Заливаємо маринадом редьку і закручуємо», - розповіла Катерина про хід приготування маринованої редиски.

Рецепт маринованої редиски.

Також блогерка нагадала, що банки і кришки повинні бути стерильними.

Блогерка також підкреслила, що будь-який маринад потрібно спробувати – цей смак потрібно підлаштовувати під себе.

«Редиска - родич капусти, рід рослин родини Капустяні (Хрестоцвіті), до якого належать такі відомі в культурі рослини, як капуста городня, ріпа, редис, редька. З нею можна робити майже все те саме, що і з капустою. Запах також, як в квашеній капусті, розсіл краще не пити», - зазначила блогерка.

Рецепт маринованої редиски.

Підписниці на сторінку блогерки підкреслили, що цей рецепт дісно вартий того, щоб його спробувати.

«Цікаво, треба спробувати»,

«Ніколи не пробувала... Взяла на замітку...»,

«Треба спробувати!»,

«А це цікаво!».

Як швидко приготувати смачний салат з молодою капустою: рецепт, який не набридає.

Це божественно: Хіменес-Браво поділився рецептом салату без майонезу.

Покращений рецепт салату з редискою: легкий і швидко готується.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українець "під кайфом" спробував втекти від копів на авто, і зателефонував до поліції: все, як у GTA

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"