Котлеты будут вкусными и сочными: Боржемская из "Зважені та щасливі" дала быстрый рецепт

Котлеты будут вкусными и сочными: Боржемская из "Зважені та щасливі" дала быстрый рецепт

Марина Боржемская из "Зважені та щасливі" рассказала, как приготовить вкусные и нежные куриные котлетки, которые станут настоящей находкой для худеющих.

Для приготовления рубленых куриных котлет с брокколи звезда "Зважені та щасливі" Марина Боржемская берет следующие ингредиенты:

  • яйца – 2 шт.
  • филе куриное – 400 г
  • брокколи - 150 г
  • мука цельнозерновая – 3 ст.л.
  • соль, перец черный молотый, сухой чеснок – по вкусу

Куриное филе и брокколи звезда "Зважені та щасливі" Марина Боржемская нарезает мелкими кусочками. В миске смешиваем нарезанное мясо, брокколи, добавляем цельнозерновую муку, яйца, а также соль, перец и сухой чеснок, хорошо все перемешиваем.

На разогретую сковороду с добавлением небольшого количества растительного масла ложкой выкладываем фарш и сразу формируем котлетки. Жарим котлеты примерно 7-10 минут с обеих сторон. Звезда "Зважені та щасливі" Марина Боржемская отметила, что котлетки должны остаться сочными.

Ранее звезда "Зважені та щасливі" Марина Боржемская предложила украинцам рецепт оригинального соуса для салатов. Для его приготовления нам понадобится половинка спелого авокадо, 4-6 ст.л. воды, 3 ст.л. растительного масла, 3 ст.л. лимонного сока, 0,5 ч.л. сушеного чеснока, 0,25 ч.л. кориандра, соль и перец.

Сначала погружным блендером перебиваем все ингредиенты, кроме воды, до максимальной однородности, а затем регулируем густоту соуса, добавляя воду.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"

Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина