Краще котлет та відбивних: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт оригінальної страви з куркою

Краще котлет та відбивних: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт оригінальної страви з куркою

Суддя "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво запропонував рецепт-альтернативу котлетам, відбивним та стандартним перекушуванням. Кулінар запевняє, якщо хочеться щось нове, такий варіант добре підходить.

Інгредієнти:

  • 1 куряче філе
  • Панірування (сухарі, яйця, борошно)
  • 100 г томатів
  • 20 г цибулі
  • Свіжий базилік
  • 150 г моцарелли
  • 100 г пармезану

Приготування:

Наріжте куряче філе на шматочки завтовшки близько 1 см і відбийте молотком для відбивання м'яса. Посоліть і поперчіть до смаку, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Підготуйте три миски: одну з мукою, другу з розбитими яйцями, третю з панірувальними сухарями. Обваляйте кожен шматочок філе спочатку в муці, потім вмочіть в яйці і обваляйте в паніровці.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, обсмажте курячі шматочки на сковороді з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки. Перекладіть їх у форму для запікання.

Для соусу дрібно наріжте цибулю та томати. Обсмажте цибулю на сковороді до м'якості, додайте томати та базилік, тушкуйте кілька хвилин. Накрийте курку соусом.

Посипте курку натертим на тертці пармезаном і зверху натертою моцарелою.

Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин, поки|доки| сир не розплавиться і не утвориться золотиста скоринка.

Подавайте курку пармезан гарячою, посипавши зверху свіжим базиліком, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Вдалий варіант закуски: суддя Майстер Шеф Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.

Закулісся "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ощадбанк спростив умови кредитування: кому видадуть гроші на пільгових умовах

Молоко, вершки та сметана – розкіш для простого українця: як змінилися ціни

Курячі котлети вийдуть нереально смачними: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав новий рецепт

"Не пам'ятаю, коли останній раз...": Марина Боржемська зізналася у проблемах із чоловіками

Втримаються від "мінусів" лише деякі території: синоптик розповіла про погоду в Україні

Випускникам 2025 року готують великі зміни: що чекає на школярів

Що робити, якщо продуло шию: доктор Комаровський дав корисні поради

Доведеться докуповувати? Українцям відповіли, що буде із пенсією, якщо знайдуть "російський" стаж

ПриватБанк залишає українців без зарплати: картки блокують без попередження — не застрахований ніхто

Ледачий грецький пиріг: смачний сніданок за півгодини від "Мастер Шефа" Литвинової

Відразу три легендарні ігри з 2000-х отримають ремастери: фани прощаються з "піксельною" красою

Українці почали активніше мобілізуватися: у ТЦК похвалилися ефективністю рейдів

Не вистачає стажу для пенсії: яку допомогу оформити, щоб вижити на старості років

Спілкуйтесь з близькими та демонструйте досягнення: астрологічний прогноз на 18 жовтня

Чому не можна давати сіль 18 жовтня і навіщо їсти пиріжки сьогодні: прикмети та заборони на Луки