Краще, ніж брати в магазині: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт закуски з оселедця та яблук

Краще, ніж брати в магазині: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт закуски з оселедця та яблук

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф", відомий ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський розповів, як приготувати дивовижну закуску з оселедцем та яблуками. Також Ярославський зауважив, що навіть якщо вам трапився селений оселедець – це нічого не зіпсує.

Інгредієнти:

  • 250 г оселедця філе
  • 3 варені яйця
  • 60 г м'якоті хліба
  • 60-70 г кислого зеленого яблука
  • 75-80 г вершкового масла
  • 40-50 г цибулі або білої частини зеленої цибулі

Очистіть оселедець від кісток та шкіри. Якщо є дрібні кістки у спині, їх можна залишити, оскільки вони легко перекручуються, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Яблуко, цибуля та варені яйця підготуйте, очистіть. Потім обережно наріжте на шматочки.

"Мастер Шеф" Ярославський радить, якщо використовуєте старий хліб, замочіть його молоком на 20 хвилин - так він буде м'якшим, потім відіжміть і подрібніть.

Пропустіть усі інгредієнти через м'ясорубку із дрібними отворами. Завантажуйте всі разом, так буде простіше перекрутити.

Додайте вершкове масло і перемішайте. При необхідності додайте сіль, перець та інші приправи на ваш смак.

Масу остудіть у холодильнику, потім подавайте на хліб чи тости. Посипте зверху зеленою цибулею або петрушкою, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський. За бажання, ви можете додати відварену або запечену картоплю для більш насиченого смаку, але це не обов'язково.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Облави ТЦК після концертів мають відбуватися постійно: нардеп попередив ухилянтів

Вартість опалення зросте на 110%: коли зміняться платіжки

Гороскоп на 14 жовтня для всіх знаків Зодіаку: хто отримає хороші новини

Чому жінкам заборонено працювати 14 жовтня і кому потрібно одягти найкращий одяг сьогодні: прикмети та заборони на Параскеви

У всьому винна росія: сучасний Нострадамус розповів, як і де розпочнеться Третя світова війна

Ніжний пиріг з фруктовою начинкою: авторський рецепт від Лізи Глинської

Вже по 70 гривень: ціни на олію боляче б’ють по гаманцях українців

Якщо не вистачає стажу: скільки доведеться доплатити, щоб вийти на пенсію

Як виростити великий часник: секрети осінньої посадки

Українці можуть суттєво зекономити на електроенергії: як отримати знижку в опалювальний сезон

Кіло крупи вже по 61 грн: супермаркети оновили цінники на манку, пшоно та рис

Лазанья з кабачками: простий рецепт шедевра італійської кухні від зірки "Мастер Шеф" Тетяни Литвинової

Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження"

Корупціонерів обіцяють перетрусити: у МСЕК шукатимуть посилено

Як зберегти врожай під час перших осінніх заморозків: дієві способи