Краще та дешевше за магазинну: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт граноли для сніданку
Зірка шоу "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво показав, як у домашніх умовах приготувати ідеальну гранолу з вівсяних пластівців.
Гранола – дуже популярна страва для сніданку, овобливо в США, це вівсяні пластівці, запечені з медом до хрусткого стану з додаванням різноманітних горішків і сухофруктів.
Домашня гранола виходить значно кориснішою та доступнішою за магазинну. Подавати гранолу можна можна з молоком або йогуртом, свіжими чи замороженими ягодами та фруктами.
Інгредієнти для приготування граноли:
- 300 г вівсяних пластівців
- 3 ст.л. меду
- 3 ст.л. соняшникової олії
- родзинки - за смаком
- горішки ("Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв арахіс, мигдаль і фундук) - за смаком
Спершу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує до однорідності вівсяні пластівці з медом і олією. Потім додаємо промиті та просушені родзинки, улюблені горішки та ще раз усе перемішуємо.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво рівномірно викладає майбутнью гранолу на деко, застелене пергаментом, та відправляє в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 7-10 хвилин до золотистого кольору та хрусткості.
Така гранола сподобається і дорослим, і дітям. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво відзначив, що вона не лише смачна, а й корисна, адже багата на корисні вуглеводи, клітковину та забезпечить енергією для насиченого дня.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.