Краще за налисники: шеф-кухар дала швидкий рецепт пирога з млинців

Краще за налисники: шеф-кухар дала швидкий рецепт пирога з млинців

Шеф-кухар Валентина Кущ на своїй сторінці в Instagram пподілилася рецептом неймовірно смачного солоного пирога з млинців.

"Чудовий рецепт і дуже швидкий, якщо у Вас вдома є насмажені млинці. Мені він сподобався ще тим, що по смаку як налисники, але не треба крутити і начинки більше", – радить кулінар.

Для приготування млинців беремо:

  • борошно - 125 г
  • яйця - 2 шт.
  • молоко - 170 г
  • окріп - 170 г
  • сіль - дрібка
  • цукор - 1 ст.л.
  • олія - 2 ст.л.

Начинка для такого пирога може бути будь-яка - чи солодка, чи солона. Цього разу шеф-кухар використала:

  • курка (філе або філе стегна) - 250 г
  • гриби - 200 г
  • сир твердий - 150 г
  • броколі - 100 г
  • сметана - 300 г
  • яйця - 2 шт.
  • крохмаль кукурудзяний- 1 ст.л.
  • сіль і перець

Попередньо готуємо млинці. Віничком збиваємо яйця з цукром і сіллю, далі додаємо половину молока, борошно та перемішуємо до однорідності. Потім додаємо решту молока, перемішуємо, наприкінці додаємо окріп, олію, знову все перемішуємо та смажимо млинці на розігрітій пательні.

Гриби та курку нарізаємо середніми шматочками, броколі розділяємо на суцвіття, сир натираємо на тертці. Броколі бланшируємо в підсоленій воді, гриби обсмажуємо до готовності, щоб з них вийшла зайва рідина, а курку обсмажуємо просто до скоринки, доготується вона вже в пирозі.

Щоб приготувати заливку для пирога, шеф-кухар просто змішує сметану, яйця, крохмаль, сіль і перець.

Млинці викладаємо на борти та в центр круглої форми для запікання, як на відео. Всередину викладаємо броколі, гриби, курку, посипаємо тертим сиром, заливаємо сметанно-яєчною сумішшю.

Випікаємо пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно на 30 хвилин, а перед подачею даємо йому трішки охолонути.

Салат з ананасами, від якого всі у захваті - рецепт.

Крабовий салат по-новомуу - зірка "Мастер Шеф" дала покращений рецепт.

Салат "Мімоза", як в ресторані: кулінар розкрила свої секрети приготування.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Як заквасити капусту, щоб вона була хрумкою: рецепт від досвідчених господинь

Як правильно садити аґрус восени: садівники поділились найкращим методом

Кіш з рибою та шпинатом: "Майстер Шеф" Глинська дала простий покроковий рецепт

Що не можна їсти метеозалежним людям: фахівці дали дієві поради

"Ці угоди будуть", - Isita Gaya розповіла, коли закінчиться війна з росією

Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть

Буфетниця жорстко побила дев'ятикласницю через булочку: на їжу немає грошей

Що можна виростити вдома на підвіконні восени: господині назвали найкращі варіанти

Дві години різниці з Європою: українці обурені скасуванням літнього часу

Смачнющий бісквіт із гарбузом від "Мастер Шефа" Хіменеса-Браво: простий рецепт тортика

Не чекайте першого снігу: коли потрібно переходити на зимову гуму

Нові тарифи на комуналку: що зміниться з листопада

Вони будуть тікати, вони будуть розбігатися, - військовий експерт про солдатів КНДР, яких привезли в рф на війну

Облави ТЦК змінюють звички українців: кур'єри ледве впораються із замовленнями