Краще звичайних: рецепт маленьких чізкейків із сиром та печивом, просто робити вдома
Для приготування порційних чізкейків з ананасом, персиком та сиром дорблю вам знадобиться не так багато часу, але важливо купити "правильний" сир. Детальніше про приготування смачної страви розповіла Юлія Віліч у Instagram.
Інгредієнти:
- 150 г пісочного печива
- 60 г розтопленого вершкового масла
- 300 г вершкового сиру
- 180 мл жирних вершків від 33%
- 120 г цукрової пудри
- 15 г кукурудзяного крохмалю
- 2 яйця
- 50 г сиру дорблю
Приготування:
Подрібніть пісочне печиво в крихту і змішайте з розтопленим вершковим маслом. Заповніть паперові форми для кексів однією столовою ложкою цієї маси.
В окремій мисці проблендеруйте вершковий сир, вершки, цукрову пудру та кукурудзяний крохмаль до однорідної маси. Додайте яйця і добре перемішайте віночком. Натріть сир дорблю на тертці і додайте в сирну масу.
Заповніть кожну форму сирною масою, залишивши небагато місця, тому що чізкейки будуть трохи підніматися. Випікайте чізкейки за температури 160 градусів протягом 15 хвилин. На дно духовки поставте лист з гарячою водою для створення пари.
Дайте чізкейкам охолонути і поставте їх у холодильник на 5 годин.
Компоті з ананасів та персиків:
- 100 г шматочків консервованого ананасу
- 120 г шматочків персиків
- 4 г пектину
- 40 г цукру
- Змішайте цукор із пектином і додайте до фруктів.
- Проварити масу дві хвилини після закипання, дайте охолонути і відправте в холодильник на 2 години.
- Зніміть папір з чізкейків і викладіть зверху одну столову ложку компоту.
Шашлик буде м'яким та соковитим: переможець "Майстер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий та суперсмачний рецепт.