Курячі стегенця у пікантному соусі: доступний рецепт від "Мастер Шефа" Хіменес-Браво
Цього разу суддя проекту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram запропонував доступний та смачний рецепт крилець у соусі.
З настанням холодів усім хочеться чогось ситного та ароматного. Цей рецепт від шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво – ідеальний варіант для затишної вечері. М'ясо виходить соковитим, з приємно солодкуватою скоринкою, а поєднання меду та імбиру надає страві особливого смаку.
Інгредієнти:
- Куряче стегно без кістки - 4 шт
- Кукурудзяний крохмаль - 30 г
- Перець - за смаком
- Соєвий соус - 100 г
- Мед - 30 г
- Імбир - 20 г
- Часник - 3 зубчики
- Олія для смаження
- Кунжут — для подачі
Приготування:
Курячі стегна поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі і обсмажте на олії по 4 хвилини з кожного боку, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
В окремій мисці з'єднайте соєвий соус, мед, натертий на тертці часник та імбир. Добре перемішайте.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, потім вилийте медово-імбирний соус на сковороду до обсмажених стегон і доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь і обсмажуйте стегна в соусі ще по 2 хвилини з кожного боку, щоб вони насочилися ароматами.
Готові стегенця посипте кунжутом і подавайте з рисом або іншим гарніром на ваш вибір, порадив "Матер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.