Курка в клярі з бататом: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав ситну вечерю без клопоту
Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво у себе в Instagram дав простий та смачний рецепт курки з бататом, який зможе всіх вразити.
З мінімальними зусиллями ви отримаєте смачну та ситну страву, що ідеально підходить для сімейної вечері.
Інгредієнти
- Курка – 1 шт.
- Молоко – 200 мл
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 150 г
- Сіль, перець – за смаком
- Паприка, куркума, сухий часник – до смаку
- Батат - 1 кг
- Панірувальні сухарі Панько – 150 г
Приготування
Курку нарізати, прибравши кінчики крил і зробивши надрізи, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. У глибокій мисці збити яйця, додати молоко і борошно, ретельно перемішати. Приправити суміш сіллю, перцем та спеціями.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, далі треба занурити курку в яєчну масу, щоб вона добре просочилася. Батат очистити і нарізати брусочками, приправити спеціями, полити олією і перемішати.
З яєчної суміші вийняти курку і обваляти в сухарях панко. У мультипіч викласти батат, зверху розмістити курку і запікати при температурі 180° протягом 1 години.
Страву можна подавати з овочами чи салатом, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.