Ласощі без випічки: швидкі солодощі з печива від "Мастер Шефа" Глинської
Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити смачні цукерки-тістечка без випічки.
Такі кульки з печива, какао, згущеного молока та горіхів - ідеальний десерт, який можна зробити за лічені хвилини, а потім охолодити.
Інгредієнти:
- 350 г печива (1 упаковка)
- 70 мл молока (5 столових ложок)
- 20 г какао-порошку (2 столові ложки без гірки)
- 150 г вареного згущеного молока (5 столових ложок)
- 100 г вершкового масла (кімнатної температури) (½ упаковки)
- 50 г волоського горіха (8 шт.)
- Сіль за смаком
Приготування:
Подрібніть печиво в крихітку, радить "Мастер Шеф" Глинська. В окремій ємності змішайте вершкове масло кімнатної температури, какао-порошок, згущене молоко і щіпку солі. Поступово додайте молоко та ретельно перемішуйте до однорідної маси.
"Мастер Шеф" Глинська додала, з'єднайте отриману масу з крихтою з печива і добре перемішайте.
Для обсипання приготуйте суміш з печива, що залишилося, подрібнених волоських горіхів і какао-порошку. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки та обваляйте їх у підготовленій крихті, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.
Помістіть солодощі у холодильник на 2–3 години для застигання.