Легко, але дуже смачно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт картопляних кульок із сиром
Цього разу у себе в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував безліч рецептів з картоплі, але особливо виділяються картопляні кульки із сирною начинкою.
Інгредієнти:
- Картопля – 300 г
- Сир Моцарела – 40 г
- Твердий сир – 50 г
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Петрушка – до смаку
- Сіль та перець – за смаком
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Кукурудзяні пластівці – 100 г
Приготування:
Очистити картоплю, нарізати на шматки, відварити до готовності та розім'яти у пюре, радить "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
До охолодженого картопляного пюре додати крохмаль, тертий твердий сир, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішати до однорідної консистенції.
З картопляної маси сформувати невеликі кульки, вкладаючи всередину кожної кульки шматочок моцарелли.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додає, в мисці збити яйце і додати вичавлений часник, перемішати вилкою. Кукурудзяні пластівці подрібнити та висипати на тарілку для панірування. Кожну картопляну кульку спочатку вмочити в яєчно-часникову суміш, потім обваляти в подрібнених кукурудзяних пластівцях.
Розігріти олію у фритюрниці до температури 160-170 градусів. Смажити картопляні кульки у фритюрі близько двох хвилин, розповів "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.