Літній салат із кабачком від судді "Мастер Шеф" Хіменеса-Браво: простий рецепт
На своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачнющий літній салат із маринованим кабачком і помідором.
Ця закуска готується дуже просто, а виходить неймовірно смачною, корисною та легкою. Для приготування салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- кабачок (молодий) - 1 шт.
- помідор - 1 великий
- цибуля синя - 1 шт. (маленька)
Для заправки нам знадобляться олія, мед, зубчик часнику, соєвий соус, лимонний сік та улюблені сушені трави.
Кабачок "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає кільцями товщиною приблизно 0,5 см. Помідор нарізаємо скибочками, а солодку цибулю – тоненькими кільцями.
В мисочці готуємо заправку: просто змішуємо вичавлений часник, трішки олії, меду, соєвого соусу, лимонного соку та сушених трав. Кількісь кожного інгредієнта беріть на свій смак.
Щоб замаринувати овочі, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво складає нарізаний кабачок, помідор і цибулю в пакет-слайдер, додає заправку, закриває пакет і добре все перемішуємо. Відправляємо салат у холодильник на кілька годин – і можна насолоджуватися.
Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом чудового соусу для шашлику. Для його приготування знадобиться 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 150 г аджики, 150 г води, цукор, сіль і перець за смаком. Просто перебиваємо все блендером, і соус готовий.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.