Лучше всяких котлет: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт необычной мясной закуски с овощами

Лучше всяких котлет: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт необычной мясной закуски с овощами

Бывшая судья кулинарного проекта "Мастер Шеф" Татьяна Литвинова рассказала, как сделать насыщенную закуску с мясным хлебом. Такой вариант хорошо подходит тем, кто уже пресытился котлетами и не сильно любит овощи.

Ингредиенты:

  • 650 г фарша (говядина, индейка)
  • 160 г тушеного лука репчатого
  • 120 г сладкого перца
  • 50 г картофеля
  • 60 г моркови
  • 60 г сухарей панировочных
  • 8 шт. яиц перепелиных
  • 1 зубчик чеснока
  • 1 ч.л соли
  • 0,5 ч.л перца черного
  • 40 г оливок
  • 100 г зеленого горошка
  • 2 ст.л растительного масла

Приготовление:

Измельчите фарш говядины и индейки на мясорубке с крупным ситом, делится "Мастер Шеф" Литвинова.

Натрите картофель на мелкой терке.

Для тушеного лука на сковороде с растительным маслом обжарьте лук и чеснок с водой.

Смешайте мясо, картошку и лук, добавьте соль и перец.

Смажьте форму для выпечки маслом и посыпьте сухарями, делится "Мастер Шеф" Литвинова. Нарежьте морковь полосками, перец кубиками.

Смешайте фарш, зеленый горошек и перец.

Уложите 1/3 фарша в форму, выложите морковь, затем еще 1/3 фарша, сверху яйца и оливки, оставшимся фаршем залейте сверху.

"Мастер Шеф" Литвинова рассказала, посыпьте сухарями и выпекайте при 180 градусах около 40-50 минут.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українець "під кайфом" спробував втекти від копів на авто, і зателефонував до поліції: все, як у GTA

Оподаткування посилок з-за кордону: українців готують до великих змін

Швидкий салат з яблуком та горіхами: "Майстер Шеф" дав корисні поради

"Пристрасть, елегантність і тепло": Андре Тан назвав головний колір моди осені 2024

Доведеться заплатити 18% від продажу: українців попередили про черговий родаток

Школярів годуватимуть за новими правилами

Військові обурені крадіжкою мільйонів із громади міста на рекламу, коли окупанти за 200 км: "Мер у долі?"

Неприємний сюрприз від "Ощадбанку": як не потрапити в пастку

Рецепт нашвидкуруч: ніжне кокосове печиво з чотирьох інгредієнтів від "Мастер Шефа" Лізи Глинської

Риба перетвориться на небезпеку: чому після 50 років варто змінити раціон

Повістка поштою: як відрізнити звичайний лист від листа з ТЦК

Українців депортуватимуть з Європи: виженуть і більше не пустять

Де потрібно залишити воду та мило 13 жовтня і як захиститися від бід: обряди та заборони на день Іверської ікони

Гороскоп на 13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: що приготував вам Всесвіт

Зустрічатимемо Сонце о 3 ночі: коли Україна востаннє перейде на "зимовий час"