Мінімум продуктів: "Мастер Шеф" Литвинова розповіла, як зробити бюджетний гуляш із картоплею
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F2cc302f8adc27520e12b011ec9aa0959.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати гуляш із простих інгредієнтів та додати до страви особливий смак завдяки паприці.
Інгредієнти:
- 1 банка тушонки (близько 400-500 г)
- 2 середні цибулі
- 3-4 середні картоплини
- 2 столові ложки олії (для обсмажування)
- 1 столова ложка меленої паприки
- 2 зубчики часнику
- Сіль за смаком
- Перець (за бажанням)
- Зелень для прикраси (петрушка, кріп)
Підготовка інгредієнтів:
Цибулю дрібно наріжте. Картоплю очистіть і наріжте кубиками, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Часник дрібно наріжте чи пропустіть через прес.
Обсмажування цибулі:
На середньому вогні розігрійте сковороду з олією. Додайте нарізану цибулю і обсмажуйте, помішуючи, до м'якості і золотистості, близько 5-7 хвилин.
Додавання тушонки та картоплі:
"Майстер Шеф" Литвинова додає, до цибулі додайте тушонку та картопляні кубики. Помішуйте протягом 2-3 хвилин.
Приправлення:
Додайте мелену паприку та часник. Перемішайте, щоб усі інгредієнти поступово просочилися приправами.
Гасіння:
Додати трохи води, приблизно склянку, щоб покрити інгредієнти. Подайте кипіти, потім зменшіть вогонь і дайте гуляшу постояти під кришкою на слабкому вогні близько 15-20 хвилин, поки картопля не стане м'якою, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Перевірка на готовність:
Перевірте картопля на м'якість вилкою. Якщо він м'який, страва готова.
Подання:
При необхідності додайте сіль та перець за смаком.
Подавайте гуляш гарячим, посипавши зверху дрібно нарізаною зеленню, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.