Мінімум витрат: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт домашньої курячої шинки з паприкою
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати найкращу курячу шинку вдома і без особливих інгредієнтів. За словами "Мастер Шефа", правда нічого не потрібно зайвого, крім пакетів для запікання!
Інгредієнти:
- Куряче філе: 1 кг
- Курячі гомілки (на кістки, 5 штук) або без кісток (1 кг)
- 3 курячі гомілки на кістки
- Бульйон із кісток: 300 г
- Морква: 80 г
- Цибуля: 200 г
- Сіль: 1 столова ложка (35 г)
- Сухий часник: 2 чайні ложки
- Подрібнений чорний перець: 1 чайна ложка
- Паприка: 2 столові ложки
- Пакет для запікання: 60 см завдовжки
- Кулінарна нитка: 3 метри
Інструкції:
Зваріть бульйон з овочів, кісток та шкіри, дайте йому охолонути, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Подрібніть 500 г філе за допомогою м'ясорубки.
Рубіть м'ясо, що залишилося ножем.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, порубайте все м'ясо ножем, як показано у відео.
Змішайте фарш і рубане м'ясо, додайте охолоджений бульйон і спеції, добре перемішайте.
Залишіть у холодильнику на 2-3 години, щоб м'ясо наситилося вологою та охололо.
Розріжте плівку для запікання навпіл і розташуйте на столі.
Посипте паприку вздовж плівки, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Викладіть усю масу фаршу вздовж плівки, посипте паприкою зверху. Загорніть, випускаючи повітря, та поставте на шов.
Зав'яжіть ниткою з обох боків. Зробіть поперечні зав'язки, як у відео.
Запікайте при 180 градусах протягом 45-50 хвилин.
Охолодіть перед нарізкою.