Млинці, від яких за вуха не відтягнеш: цей рецепт швидко стане улюбленим
Смачні, ароматні і прості у приготуванні млинці, які не потребують особливих кулінарних навичок.
Особливу роль у цьому рецепті млинців відіграє картопля.
«Нещодавно відкрила для себе картопляні млинці... Готуються просто, виходять дуже смачні зі сметаною, а якщо їх подати з грибною начинкою, то, як кажуть, за вуха не відтягнеш», - прокоментувала авторка кулінарного блогу «kulinarni_vykrutasy».
Як приготувати млинці.
Для приготування млинців кулінар пропонує взяти такі інгредієнти: 250 г картоплі, 100 г цибулі, 150 г борошна, 150 мл молока, 150 мл окропу, 1 яйце, 1/2 ч.л. солі, 4 ст.л. олії, зелень.
Хід приготування млинців: 250 г картоплі та 100 г цибулі очистити і натерти на великій терці. У суміш додати 1 яйце і 150 мл. молока і перетерти все блендером.
Як приготувати млинці.
Додати у перетерту суміш 1,5 ч.л. солі, 150 гр борошна – перемішати.
Наступнйи крок у приготуванні млинців – додаємо 250 мл. окропу і будь-яку зелень.
Як приготувати млинці.
Перемішуємо і додаємо 4 ст.л олії.
Розігріваємо пательню і починаємо смажити млинці.
Смажимо з двох сторін до рум’яного кольору.
«За рецептом виходить 7-8 млинців», - розповіла авторка кулінарного блогу.
Зазначимо, що багатьом господиня знайома проблема, коли млинці прилипають до пательні.
Щоб цього не трапилось можна пательню прожарити із сіллю. Тобто насипати на пательню сіль, прогріти її, періодично помішуючи. Потім сіль висипати та протерти паперовою серветкою пательню, і все — можна смажити млинці.
Сіль не зіпсує смак страви - млинці вийдуть апетитними, не прилипнуть і не порвуться.
Смачні ажурні млинці - "Мастер Шеф" Литвинова показала простий рецепт.
Млинці будуть не лише смачними, а й гарними - фіналсті "Мастер Шеф" дав рецепт.
Ці млинці будуть смачними навіть без начинки - простий і швидкий рецепт від шеф-кухаря.