Можете не переживати через тест: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого вишневого пирога
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F4d8923c1342287180c6a9c0e2a404770.jpg)
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася на своїй сторінці в Інстаграм рецептом смачного пирога з вишнями. Для приготування частування, можна використовувати різні види тесту, варіюючи від бісквіту до лаваша та листкового тесту, запропонувала "Мастер Шеф" Литвинова.
Інгредієнти:
- Сир 9% жирності, 600 г (перемолоти до стану пасти за допомогою блендера)
- Яйця, 6 штук
- Цукор, 360 г
- Вершкове масло, 140 г
- Ванільний цукор, 20 г
- Розпушувач тіста, 30 г
- Сіль, 1 чайна ложка
- Пшеничне борошно, 440 г
- Вишні без кісточок, 800 г
- Крохмаль, 100 г
Інструкції:
Збийте сир у пасту за допомогою блендера, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
В іншій мисці збийте яйця із цукром.
"Мастер Шеф" Литвинова порадила, додайте в кімнатній температурі вершкове масло, натерте цедрою лимона, і ванільний цукор з кардамоном.
Процідіть борошно, додайте розпушувач тіста та сіль.
Влийте збиті яйця в пасту з сиру, потім додайте суміш вершкового масла і спецій, і, нарешті, поступово вмішуйте борошно. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Викладіть тісто на лист, попередньо покритий пергаментом. Вишні, що обвалюються в крохмаль, розкладете по тесту. Випікайте за 160 градусів протягом 40 хвилин (якщо використовуєте заморожені вишні, збільште час на 15 хвилин).
"Мастер Шеф" Литвинова розповіла, після випічки, покрийте готовий пиріг вишневим джемом і посипте подрібненими фісташками та цукровою пудрою.