Можете вибрати будь-яку начинку: "Майстер Шеф" Литвинова запропонувала рецепт смачної закуски
Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова пропонує рецепт приготування домашньої пити - смачного та пісного перекушування. Піта - це круглий, плоский пісний хліб, виготовлений з пшеничного борошна і підходить для подачі з різноманітними солоними або солодкими начинками. За словами "Майстер Шефа" Литвинової, таким перекушуванням можна добре насититися і порадувати себе експериментом із вибором начинки.
Інгредієнти для тесту:
- 350 г пшеничного борошна;
- 200 мілілітрів окропу;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 0,5 чайної ложки солі.
Кроки приготування:
Ретельно просійте муку через сито, щоб позбутися грудок, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
У окріп додайте сіль. У глибокій мисці змішайте борошно з водою, потім влийте оливкову олію і замісіть тісто, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Дайте тесту "почилити" протягом 20 хвилин.
Розділіть тісто на 8 рівних частин і сформуйте з них кружечки, розкачайте їх.
"Мастер Шеф" Литвинова радить, розігрійте сковороду і обсмажуйте кожне напиток на великому вогні, потім переверніть і зменшіть вогонь, продовжуючи обсмажувати ще кілька хвилин.
Подавайте пити на тарілку і насолоджуйтесь нею під час їди, порадила також "Мастер Шеф" Литвинова.