На окрошку більше не поглянете: рецепт літнього супу з малосольними огірками вже підкорює серця
Влітку багато хто відмовляється від важкої їжі, адже не хочеться перевантажувати свій шлунок у спеку, тому супчики, що охолоджують, - ідеальний варіант.
Всі вже знайомі з окрошкою, але цей суп дещо відрізняється від неї, тому що готується з розсолом та малосольними огірками. Незважаючи на простоту, страва чудово насичує. Щоб зробити його ситнішим, достатньо буде додати варене куряче філе або ковбасу.
Що знадобиться з інгредієнтів:
- Малосольні огірки 8 шт.
- Редис 200 гр
- Картопля молода 4 шт.
- Кефір 250 мл
- Йогурт без наповнювача 250 мл
- Розсіл 150 мл
- Часник, зубчики 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кріп, гілочка 30 г
- Цибуля зелена 30 г
Як приготувати суп:
- Картоплю помийте, очистіть і зваріть до готовності. Редиска помийте, зріжте хвостики. Натріть на середній тертці варену картоплю, малосольні огірки та редиску. Часник очистіть та пропустіть через прес.
- У каструлі змішайте кефір, йогурт та розсіл. Додайте туди терті овочі, пропущені через прес часник, посоліть, поперчіть і перемішайте. Подрібніть кріп і зелену цибулю і покладіть у суп.
- Перед подачею поставте суп на годину в холодильник. Прикрасьте кружальцями огірка.
Раніше ми повідомляли, що прочищає кишечник і зміцнюємо імунітет: особливий рецепт каші з пшона та кабачків.
Поділитися сюжетом