Нагадає вам суші: швидкий рецепт смачного крабового рулету із сиром
Цей крабовий рулет стане чудовою прикрасою будь-якого столу та порадує гостей своїм вишуканим смаком, розповідає кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 5 яєць
- 2 ст. ложки сметани
- Сіль за смаком
- 200 г крабових паличок
- 100 г крем-сиру
- 1 огірок
Приготування:
Застеліть форму розміром 30х40 см силіконізованим пергаментом. Це запобіжить прилипанню яєчного коржа до форми.
У глибокій мисці з'єднайте яйця, сметану та сіль. Вилийте отриману суміш пергамент і рівномірно розподіліть. Випікайте в розігрітій духовці при температурі 180°C протягом 15 хвилин, поки корж стане золотистим і пружним. Після закінчення випікання, дайте коржу трохи охолонути.
Розберіть крабові палички на волокна. У невеликій мисці з'єднайте крабові палички з крем-сиром, добре перемішуючи до однорідності.
Акуратно поверніть яєчний корж із начинкою в рулет, починаючи з одного краю. Загорніть рулет у плівку і приберіть у холодильник мінімум на 1 годину для того, щоб рулет добре пропитався і став щільнішим.