Найпишніший омлет з одного інгредієнта: переможниця "Мастер Шеф" дала чудовий рецепт сніданку

Найпишніший омлет з одного інгредієнта: переможниця "Мастер Шеф" дала чудовий рецепт сніданку

Омлет залишаєтсья одним з найпопулярніших видів сніданку. Кожного ранку його готують мільйони людей у різних країнах світу, додаючи улюблені інгредієнти і начинки.

Переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна розповіла, як приготувати на сніданок знаменитий французький омлет «Пуляр».

«Ось вам і відповідь на питання, куди я діваю білки після приготування сирників», - зазначала переможниця «Мастер Шеф», демонструючи на своїй сторінці в Інстаграм неймовірно пухкий омлет.

Справа у тому, що омлет «Пуляр» готується так, зі звичайних яєць, але жовтки і білки відокремлюються.

Білки необхідно збити міксером до густих піків, а до жовтків додати сіль і збити виделкою.

На пательню додаємо олію, розігріваємо і виливаємо жовтки.

Коли яйця трохи схопляться, викладаємо білкову масу і накриваємо кришкою.

Виклавши на тарілку омлет, Валерія Матрохіна розрізала його навпіл і однією половинкою накрила іншу – жовтками нагору, щоб омлет був ще пухкішим і апетитнішим.

На стіл такий омлет можна подавати із зеленню, овочами та іншими улюбленими інгредієнтами.

Також переможниця «Мастер Шеф» поділилася деякими порадами щодо приготування омлету Пуляр.

«Вмикайте вогонь нижче середнього, щоб жовток не підгорав. Готуйте під кришкою. Коли білок не буде прилипати до пальців – омлет готовий», - розповіла Валерія Матрохіна.

Швидка смакота на сніданок: шеф-кухарка дала геніальний рецепт.

Дивовижне поєднанная: переможець "Мастер Шеф" дав оригінальний рецепт сніданку.

І ніякого молока: Ектор Хіменес-Браво поділився новим рецептом на сніданок.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Ви не уявляєте, скільки грошей на комуналці ви могли зекономити: 2 електроприлади, які "жеруть" багато кВт/год

Як розмножити троянди восени: господині назвали найпростіший спосіб

Як отримати "максимум" з недешевої підписки на Netflix і дивитися фільми оффлайн

Росія завдала авіаударів по Запоріжжю

Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало

Листковий пиріг з горіхами та яблуками: швидко та просто, відео

У ISW знайшли пояснення активізації російських військових в Курській області

Без світла мільйони будинків, а ще 12 мільйонів людей у ​​небезпеці: наслідки урагану "Мілтон" у США

Популярний овоч для борщового набору тішить цінами: коли час робити запаси

Тариф на електроенергію з 1 листопада: українцям пояснили, скільки коштуватиме кВт*год

Нова багатокористувацька пісочниця від розробників Minecraft вже на горизонті

Бізнес налаштований на новий курс долара – по 44 грн за "зелений": чого чекати українцям до грудня

Як обрізати виноград восени для гарного врожаю: унікальний метод господарів

Школярі вивчатимуть сучасні пісні на уроках літератури: "Стефанію" мають знати напам’ять

Отримати не можна забрати: ВПО назвали умови для оформлення субсидії на опалювальний сезон