Найпростіший і найсмачніший рецепт шоколадного брауні: переможець "Мастер Шеф" поділився секретом
Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський поділився рецептом нереально смачного шоколадного брауні.
"Десерт, який точно зведе з розуму, і ви будете готувати його знову і знову🫰🏽Брауні – це поєднання хрусткої скоринки та ніжної вологої серединки, що відрізняє його від інших шоколадних пирогів", – радить переможець "Мастер Шеф" Пава.
Для приготування шоколадного брауні переможець "Мастер Шеф" бере такі інгредієнти:
- шоколад молочний - 100 г
- шоколад чорний - 100 г
- вершкове масло - 150 г
- яйця - 3 шт.
- цукор - 180 г
- борошно - 70 г
- какао-порошок - 30 г
За бажанням можна додавати до брауні горішки, а також вишню - переможець "Мастер Шеф" використав коктейльні вишні для декору.
Спершу яйця з цукром трохи збиваємо міксером. Чорний і молочний шоколад разом із вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані.
Змішуємо яєчну та шоколадну суміші та поступово додаємо просіяне борошно та какао. На цьому ж етапі за бажанням додайте подрібнені горішки. Перемішуємо все до однорідності.
Далі переможець "Мастер Шеф" Вадим Бжезинський переливає шоколадне тісто в форму для випікання та відправляє десерт у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин – брауні вийде хрустким зовні та вологим усередині.
Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.
Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.