Найпростіший рецепт піци з кабачків: потрібно всього два головні продукти
Для всіх наших шанованих читачів, які мріють про подвиги на кухні, є дуже приваблива пропозиція. Не секрет, що в Україні триває сезон збирання овочів та фруктів і, відповідно, приготування різноманітних смачних страв із них та консервації.
Відомий кулінар Тетяна Литвинова вирішила поділитися з шанувальниками рецептом швидкої та простої піци з кабачків.
Відео вже доступне для перегляду на YouTube.
"Привіт, мої хороші, це кабачкова піца, безглютенова. Рецепт дуже простий. Основа для піци - це кабачок і яйце - і все, більше нічого не потрібно. Впевнена, що це буде найпростіша і найкорисніша піца вашого життя", - звернулася вона до шанувальників.
Що потрібно із продуктів:
- Кабачки-350 р.
- Яйце-1 шт.
- Томатний соус - 50 г.
- Сир Голландський
- Прошутто - 100 г,
- Орегано-1 ч. л.
- Базилік-1 гілочка
Спосіб приготування
Духовку нагріваємо до 200 градусів на 15 хвилин. Спочатку потрібно натерти кабачок на велику тертку шматочками. Потім трохи віджимаємо кабачок для того, щоб позбутися зайвої вологи. Перекладаємо натертий кабачок прямо у форму.
Далі краще намочити трошки пергамент і зім'яти. Після цього він стане слухнянішим. Додаємо сюди сіль та перець. Тепер сюди додаємо одне яйце. Прямо одразу у формі перемішуємо.
Розрівнюємо, прокидаємо зверху орегано. Потім поміщаємо розігріту духовку до 200°. Через 10 хвилин додаємо сир зверху.
Через 10 хвилин беремо смачний соус і змащуємо його зверху (не більше ніж дві столові ложки). Додаємо сир зверху. Ще 5 хвилин при температурі 200 ° і блюдо готове.
Також, ціни на ігрову валюту Riot Games зросли: українські гравці заплатять на 76% більше.