Найпростіший рецепт тертого пирога: Євген Клопотенко розкрив сімейний рецепт
Відомий український шеф-кухар, переможець кулінарного шоу МастерШеф Євген Клопотенко розкрив рецепт смачного тертого пирога, який зможе приготувати кожен.
Відомий кухар опублікував рецепт тертого пирога у своєму youtube-каналі.
За словами Клопотенка, тертий пиріг – це одна з небагатьох страв, які готувала мама шеф-кухаря в дитинстві.
"Пам’ятаю неймовірний аромат, який виходив з духовки під час приготування, і те, як я не міг дочекатися моменту його приготування. Ще гарячим хапав, обпікаючи пальці рук, і насолоджувався божественним смаком", - повідомив Євген Клопотенко.
Український ресторатор Клопотенко повідомив, що вніс у мамин рецепт тертого пирога свої корективи і вирішив сам приготувати начинку для пирога.
Інградієнти для приготування тертого пирога, для тіста потрібно: 420 г Борошно, 200 г Вершкове масло, 10 г Цукор ванільний, 2 шт. Яйця, 10 г Розпушувач, 250 г Цукор, 1 дрібка Сіль.
Для начинки тертого пирога потрібно 400 г Чорної смородини, або інших ягід, можна заморозку, 200 г Цукор та 5 гілочок базиліку - фіолетовий.
Частину тіста потрібно розмістити у морозильнику, щоб згодом натерти на терці.
Температура при випікання тертого пирога має бути 180 градусів приблизно на 30 хвилин. Орієнтуватися по запаху готовності тертого пирога.
Читайте також:
Ця яєчня стане вашим улюбленим сніданком: Сумська поділилася рецептом
Так смачно на сніданок яйця ви не готували: Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт.
Оригінальний омлет за лічені хвилини: Хіменес-Браво розкрив рецепт корисного сніданку.