Найсмачніший крабовий салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розкрив свій рецепт

Найсмачніший крабовий салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розкрив свій рецепт

Незмінний суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розповів власний рецепт, як приготувати найсмачніший крабовий салат.

Головне правило приготування крабового салату від зірки "Мастер Шеф" – не додавати рис.

Для цього рецепту крабового салату "Мастер Шеф" Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок
  • 280 г свіжого огірка (насіння краще видалити)
  • 280 г консервованої кукурудзи
  • яйця - 5 шт.
  • зелень, зелена цибуля
  • 100 г майонезу
  • сіль і перець

Щоб салат вийшов легшим, для заправки можна взяти не просто майонез, а майонез та йогурт у пропорції 1:1.

Крабові палички, варені яйця та огірок нарізаємо дрібним кубиком. Дрібно нарізаємо зелень і зелену цибулю. В мисці змішуємо нарізані інгредієнти, консервовану кукурудзу та заправляємо крабовий салат майонезом, сіллю та перцем.

Для заправки крабового салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить приготувати домашній майонез. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти:

  • яйце - 2 шт.
  • олія - 250 г
  • гірчиця - 2 ч.л.
  • лимонний сік - 1 ст.л.
  • цукор - 0,5 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

У вузьку ємність, як, наприклад, мірна склянка для занурювального блендера, вибиваємо яйця, додаємо олію, гірчицю, сіль і цукор. Ставимо ножі блендера прямо на жовтки та збиваємо, не рухаючи блендер в сторони чи вгору-вниз.

Збиваємо, поки не отримаємо густеньку консистенцію майонезу. Після цього додаємо лимонний сік і знову збиваємо. За необхідності доводимо майонез до смаку сіллю, гірчицею чи лимоном.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.

Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Чізкейк з гарбузом та прянощами: затишний смак осені з простим рецептом

Які сидерати посіяти в теплиці восени: відновлять родючість ґрунту

Ніжні бендерики з м'ясом: ідеальний рецепт для сімейної вечері

Коли та як краще обрізати плодові дерева у жовтні: поради садівників

Повернення коштів за газ: всі нюанси, які потрібно знати кожному українцю

Королева мечів і Туз мечів: тарологиня розповіла, чи буде Україна в НАТО

Їй було 13, а вона на 25 років старша: шкільна вчителька одружилася зі своєю "зразковою" ученицею

Як виростити на підвіконні розмарин: найпростіший метод від господинь

Боєць "Азову" розкритикував українців за недостатню мобілізацію

Рецепт домашніх цукерок із горіхами від переможниці "Мастер Шеф": краще за магазинні

Ох Заливако і проморгав: переможниця шоу "Холостяк" перетворилася на жінку-вамп

Доктор Комаровський розповів, чи небезпечно сидіти на холодному: на що слід звернути увагу

Концерти, спортзали, ресторани: облав ТЦК на ухилянтів побільшає

Армія рф застосовує нову тактику на Вугледарському напрямку: військовий експерт розповів про небезпеку прориву окупантів

Цитрусові розорять гаманці: "осінні" ціни на апельсини, мандарини та лимони