Найзатишніший сезон стане ще затишнішим та ароматнішим: рецепт синабонів з гарбузом та корицею

Найзатишніший сезон стане ще затишнішим та ароматнішим: рецепт синабонів з гарбузом та корицею

Хоча жовтень здебільшого порадував нас своїм теплом, зараз за вікнами українців вже справжня осінь, з холодними вітрами та дощем.

У такі прохолодні та похмурі дні наші читачі можуть побалувати себе та близьких найсмачнішими булочками.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Ідея приготування осінніх синабонів із гарбузом поділилася фудблогеркою Варварою на своїй сторінці в Instagram.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Інгредієнти для тіста:

  • молоко – 375 мл
  • олія – 125 мл.
  • цукор – 90 гр
  • дріжджі – 7 г
  • пюре гарбуза – 250 г
  • борошно - 800 г
  • мед - 1 ч. л.
  • сіль - 1 ч.л.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Інгредієнти для начинки:

  • вершкове масло – 125 г кімнатної температури
  • цукор – 130 гр
  • кориця – 3 ст.

Інгредієнти для глазурі:

  • вершковий сир – 150 г
  • цукрова пудра – 80 г
  • вершки 20% - 2 ст.
  • лимонний сік – 1 ст.

Спосіб приготування:

Гарбуз почистити, нарізати на шматочки.

Варити 20 хвилин, вилити зайву воду.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Збити блендером до однорідного пюре.

Приготувати опару: розчинити в молоці дріжджі, сіль, 1 столову ложку цукру та 3-4 столові ложки борошна.

Поставити в тепле місце на 15-20 хвилин, як опара підніметься шапочкою і осідатиме, отже, вона готова.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

У мисці змішати опару, олію, цукор, мед і гарбузове пюре, додати борошно і замісити тісто.

Тісто добре вимішати та прибрати в холодильник мінімум на 3 години, краще на ніч.

Дістати тісто з холодильника, обім'яти та розділити на 2 частини.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Кожну частину розкачайте прямокутник товщиною 0,3-0,4 сантиметра.

Змастити розм'якшеним вершковим маслом|мастилом|, посипати сумішшю кориці і цукру, скачати в тугий рулет, заклацнути краї.

Cінабони з корицею та гарбузом. Фото Instagram

Рулет нарізати на шматочки товщиною 3-4 см і помістити у форму 2 см один від одного. Залишити на відстань на 20-30 хвилин.

Потім відправити в розігріту до 175-180 градусів до духовки на 30 хвилин до рум'яного кольору. Час випікання може змінюватись в залежності від духовки.

Робимо крем: віночком збити сир із вершками, додати цукрову пудру та лимонний сік. Змастити їм гарячі синабони.

Раніше ми повідомляли, що риба ще ніколи не була такою смачною: рецепт запіканки з хеку за 50 хвилин.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Верховна Рада ухвалила закон: які нововведення готуються в армії

"Нафтогаз" попередив українців про опалення: відомо, що потрібно зробити перед включенням тепла в оселі

​Онук та дід з Одеси налагодили міжнародний наркотрафік у дитячих іграшках

Кличко: Столиця підготувала до зими 550 одиниць снігоприбиральної техніки та зробила запаси солі і піску

У РНБО відреагували на фейк z-пропаганди про масовані ракетні удари

За "уламками" по НПЗ у Саратові стоїть Головне управління розвідки

Відпочинь від Dota 2, адже студія Blizzard готується до анонсу ремастера Warcraft II

Масована нічна атака по Одесі: є жертви та поранені, моторошні кадри

Як можуть змінитися комунальні платіжки у 2025 році

"Укрзалізниця" оскандалилась через російську мову

Переломний момент: Генсек НАТО розповів, чому війська КНДР у Європі змінюють правила гри

Донька Маска через перемогу Трампа ухвалила важливе життєве рішення

Мільйонні борги спонукають до підвищення тарифів: вода з крана може стати дорогим задоволенням

Фіксував розміщення військових об'єктів: ТЦКшник зливав росіянам позиції ЗСУ

​Війська РФ атакують ЗСУ хімічними боєприпасами: за жовтень було понад 320 випадків